Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megcsal a Férjem. Hogy derítsem ki?
Nincs kizárva, de nem biztos, hogy megcsal.
Nem vagy hülye, ne foglalkozz azzal a takonypóccal aki ezt írta, fogalma sincs milyen amikor az embernek családja van.
Ő az egész életét itt sírja le gyk-n és ítélkezik más felett.
Szóval az a lényeg, hogy várj még egy kicsit ezzel a dologgal, ne akarj nyomozni utána, pláne ne feltűnően!
Ha felhívnád az anyósodat, hogy tényleg ott volt-e, ő meg elkottyantja a fiának, akkor abból tuti veszekedés lenne.
Előbb-utóbb ki fog lógni a lóláb, ha megcsal, türelem.
Nézd, a gyerek születése MINDEN család életében egy vízválasztó. Ilyenkor a férfi-nő szerep mellé képbe kerül az apa-anya szerep, és nem mindenki tud ennek megfelelni, hirtelen átállni. Hidd el, nagyon sok családban előfordul, hogy az egyik, vagy mindkét fél tudattalanul már csak anyát, vagy csak apát lát a társában, és nem tud hozzá szexuálisan vonzódni, csökken a libidó.
Minden kapcsolatban máshogy zajlik a dolog, vannak, akiknél szinte észrevétlenül, másoknál akár teljesen rá is mehet a házasság, ha nem kapnak észbe időben.
A házasságok 80%-a az első gyermek születése után drasztikusan megváltozik, sokszor megromlik. Ti most ezen az időszakon mentek keresztül.
Egy ismerős pár ebben az időszakban azt csinálta, hogy amikor lefektették a babát, kiültek a teraszra egy-egy pohár borral beszélgetni. Aztán amikor nagyobb lett a baba, akkor bevonták a nagyszülőket és eljártak "randizni". Újra kellett építeni a kapcsolatot, hogy ismét férfiként és nőként tudjanak egymásra nézni és rendeződjön a szexuális életük.
Engem is csaltak meg, 47 éves nő vagyok, 29 év házassággal a hátam mögött.vannak olyan korszakok egy házasságban,mikor ritkul a szex.Ilyen a kisgyerek születése, beteg szülő ápolása,több műszakos munka, fáradtság...ezen mi is átmentünk...
Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni...bár érthető,hogy elhanyagoltnak érzed magad.Azért egy megcsalásnak más jelei is vannak, tudhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!