Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem megcsal a Férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megcsal a Férjem. Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
Anyósomék betegek,hozzájuk jár minden másnap.3 műszakban dolgozik. Van egy 5 hónapos picink. 4 éve vagyunk együtt. Kb.2 Hetente szexelünk. Olyan,mintha nem is kívánna,tereli a témát. Azt mondja,hogy fáradt,meg majd holnap stb.. Eléggé elhanyagoltnak érzem magam,mondtam is neki,rákérdeztem megcsal e,de azt mondta,hogy higgyem el,hogy csak fáradt. 28 évesen azért több szexet igényel egy férfi,nem?
2016. máj. 20. 14:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3 müszakban dolgozik es a beteg edesanyjat apolja... te meg ahelyett, hogy tamogatni igyekszed, követelesekkel es gyanusitasokkal szembesited. Gratulalok!
2016. máj. 20. 15:52
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
3 műszak mellett, úgy hogy még az anyjáékat is ápolja...nem csoda ha valaki, nemtől és kortól függetlenül nem kívánja túl gyakran a szexet. Azért ezt ne felejtsük el! Persze, te otthon vagy egész nap a babával...ráérsz ráizgulni a témára.... Szóval ez önmagában semmit nem jelent, egyáltalán nem biztos, hogy megcsal. De miért nem bízol benne? És magadban?
2016. máj. 20. 15:56
 13/22 A kérdező kommentje:
A babával én foglalkozok többet és nem sírógép hál'Isten. Az anyósoméknak én főzök külön és lejárok kitakarítani,úgymond 2 háztartást vezetek. Tudom,hogy kemény a 3 műszak,én is dolgoztam úgy,ráadásul hétvégén is. Ő minden 7végén itthon van. Attól még,hogy furcsának találom a viselkedését és elkezdtem gyanakodni,még nem vagyok hülye. Már 3 hónapja élünk nemi életet a szülés óta,nem hiszem,hogy a baba a baj. Sztem míg terhes voltam,többször rám mászott. Úgyhogy nem hiszem,hogy a testemmel van baj. Egyszerűen nem tudok mire gondolni..
2016. máj. 20. 16:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Magamban azért nem bízom,mert az előző hosszabb 2 kapcsolatokban is megcsaltak. Hidegzuhanyként ért akkor is,úgy tűnt minden rendben. Ezért vagyok már gyanakvóbb,azt hiszem..
2016. máj. 20. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Nincs kizárva, de nem biztos, hogy megcsal.

Nem vagy hülye, ne foglalkozz azzal a takonypóccal aki ezt írta, fogalma sincs milyen amikor az embernek családja van.

Ő az egész életét itt sírja le gyk-n és ítélkezik más felett.

Szóval az a lényeg, hogy várj még egy kicsit ezzel a dologgal, ne akarj nyomozni utána, pláne ne feltűnően!

Ha felhívnád az anyósodat, hogy tényleg ott volt-e, ő meg elkottyantja a fiának, akkor abból tuti veszekedés lenne.

Előbb-utóbb ki fog lógni a lóláb, ha megcsal, türelem.

2016. máj. 20. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Nézd, a gyerek születése MINDEN család életében egy vízválasztó. Ilyenkor a férfi-nő szerep mellé képbe kerül az apa-anya szerep, és nem mindenki tud ennek megfelelni, hirtelen átállni. Hidd el, nagyon sok családban előfordul, hogy az egyik, vagy mindkét fél tudattalanul már csak anyát, vagy csak apát lát a társában, és nem tud hozzá szexuálisan vonzódni, csökken a libidó.

Minden kapcsolatban máshogy zajlik a dolog, vannak, akiknél szinte észrevétlenül, másoknál akár teljesen rá is mehet a házasság, ha nem kapnak észbe időben.

A házasságok 80%-a az első gyermek születése után drasztikusan megváltozik, sokszor megromlik. Ti most ezen az időszakon mentek keresztül.

Egy ismerős pár ebben az időszakban azt csinálta, hogy amikor lefektették a babát, kiültek a teraszra egy-egy pohár borral beszélgetni. Aztán amikor nagyobb lett a baba, akkor bevonták a nagyszülőket és eljártak "randizni". Újra kellett építeni a kapcsolatot, hogy ismét férfiként és nőként tudjanak egymásra nézni és rendeződjön a szexuális életük.

2016. máj. 20. 18:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is csaltak meg, 47 éves nő vagyok, 29 év házassággal a hátam mögött.vannak olyan korszakok egy házasságban,mikor ritkul a szex.Ilyen a kisgyerek születése, beteg szülő ápolása,több műszakos munka, fáradtság...ezen mi is átmentünk...

Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni...bár érthető,hogy elhanyagoltnak érzed magad.Azért egy megcsalásnak más jelei is vannak, tudhatod...

2016. máj. 20. 18:53
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
ez megcsalás. otthon szívsz a gyerekkel ő meg vígan veri be a lompost másba. gratulálok hozzá....
2016. máj. 20. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy ennyi szexet kíván egy férfi ennyi idősen az NEM NORMÁLIS. De ahhoz, hogy megcsaljon nem lenne ideje. Azért nem kívánja a szexet, mert ahogy írod is 3 műszakot vállal és minden másnap anyósodékhoz jár. Lehet depis is lett a sok munkától olyannkor csökken a szex iránti vágy. De szerinte biztos, hogy nem csal meg.
2016. máj. 20. 20:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt is megoszlanak a vélemények. A gondolatok is így kavarognak a fejemben. Azt hiszem valóban a türelem a legjobb megoldás. Csak attól Félek,hogy ha csak várok és várok,elmúlnak a legszebb éveim\éveink és ha esetleg tényleg megcsal és később derül ki...akkor a kicsinek is rosszabb lesz..
2016. máj. 20. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!