Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek mar bele szeretőbe? Férfiak válaszát varom!
Figyelt kérdés
1eve van szeretőm. SZERETEM!!!! de nagyon. Szerintem o is elkezdett érezni valamit. Az otthoni viszonya eleg gáz,ezt kozos ismerősök mesélték. Titkos kapcsolatban vagyunk egyebkent. Neha erzem a keztetest h elmondjam neki,h reszemrol tobb van. De errol eddig a barataim lebeszeltek.Ti szerettetek mar bele szeretőbe?2016. máj. 19. 21:14
11/11 anonim válasza:
Olyan esettel is találkoztam, ahol a férfi is bele szeretett a szeretőjébe, a nő is viszonozta, mégse váltak el.
Olyan is van, hogy egyszerre két nőt szeret valaki. Ha gyerek is van, a sok közös élmény, a múltjuk, a gyerek, mint össze tartó erő hatására nem válik el.
Ha nyitott az új életre, képes változtatni, akkor válik el, ehhez szerető se kell, csak saját maga miatt sok férfi elválik, hogy szabad lehessen.
A világ nem fekete fehér, még ha beléd is esett/esik, lehet sose vallja be, hogy ne reménykedj a válásban. A szex meg minden férfinak kell, amit megkeres, tőled megkapja.Minden eset más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!