Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki azt irja hogy alig várja hogy találkozzunk, velem legyen 2 hetére rá egy másik nővel meg már kapcsolatban van?
Ez egy komolytalan, csapodár férfi.
Nem vesz téged se komolyan, sehogy sem.
Felejtsd el. :-)
15!
Dehogynem! Ettől ő menő, vagàny:-) xd
Főleg felnőtt:-):-):-):-)
hát nyilván közben rájött,hogy nem akar veled találkozni,azért mondta alibiként,hogy dolgozik és nem ér rá. de az ilyen kifogásos embereket amúgy is kerüld. aki akar,szakít rád időt,akkor is ha 12 órát dolgozik aznap. én amikor megismertem a páromat,dolgozott,tanult és mégis minden nap reggel és este összefutottunk . vágytunk egymás társaságára,megoldottuk. ilyen pasit keress, ne ígérgetőst.. aki már a kapcsolat elején ilyen,azt hagyd a fenébe.
az meg,hogy összejött más nővel..hát mivel nem jártatok, nem lehet megkövezni miatta.
egyszóval: keress mást, ne bánkódj..
16:
Ú, tényleg, el is felejtettem, 2016 van, ez határoz már meg mindenkit... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!