Miért tetszik egy másik férfi?
4 éve van párkapcsolatom, jövőre házasodunk össze, utána szeretnénk gyereket. Nem mondom, hogy teljesen problémamentes a kapcsolatunk, de szeretem a vőlegényemet, boldog vagyok mellette, tőle szeretnék gyereket. Ugyanakkor most a munkám kapcsán megismertem egy férfit. Eddig kétszer találkoztunk, de már lassan beleh!ly!lök, mert folyamatosan rá gondolok. Próbálok nem foglalkozni vele, de állandóan eszembe jut.
Ráadásul nem is az esetem, és jóval idősebb is nálam (kb. 40 éves, nőtlen) de ha találkozunk, kiver a víz, izzad a tenyerem, és minden nevetek, már belegondolni is kínos. Kapcsolatunk pusztán szakmai, és muszáj vele találkoznom. Nem érzem úgy, hogy közeledne felém, és nem is akarok tőle semmit, mégis képtelen vagyok kiverni a fejemből. Miért érzek így? Más is járt már így? Mikor/Mitől fog ez elmúlni? 27N
+1 Ismeri a vőlegényemet is (régebb óta, mint engem), és amikor a párom megkérdezte, hogy hogyan haladunk a közös projekttel, kb. azt mondta, hogy jó velem dolgozni és mindenen elnevetgélünk...
Mûködik a kémia kettôtök között, ezért érzel így.
Ez teljesen normális dolog, és elkerülni se nagyon lehet, hacsak nem úgy, hogy magát a pasit kerülöd el messzire...
Ha boldog vagy a vôlegényeddel, akkor ne foglalkozz a dologgal, a hûség nem azt jelenti, hogy többé senki iránt nem érzel vonzalmat a párodon kívül, hanem azt, hogy ellenállsz a kísértésnek!
Lehetôleg kerüld a kapcsolatot az illetôvel, legalábbis a kötelezôn túlit, és koncentrálj a párodra! Menjetek el valahová kettesben, romantikázzatok, így könnyebben helyre áll a lelki békéd. :)
Ez csúnya vicc, biztos kellesz neki, azért mond ilyeneket.
Férjed meg mondja azt neki, hogy a fasom legyen a sírodba eresztő kötél, csak úgy viccből. Nevetgélj kevesebbet a munkatársaddal. Az ilyen poénoktól engem kiverne a víz, és izzadna a tenyerem. Vigyázz magadra, maradj a férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!