Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Undorító dolgot tettem. Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolgot tettem. Ezt meg lehet valaha bocsájtani?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm két hónap múlva megy férjhez, több éve együtt vannak már a vőlegényével. Ha van álompár, akkor azok tényleg Ők, hihetetlenül összepasszolnak, tényleg nagyon jó páros.

Hétvégén viszont történt valami, aminek nagyon nem kellett volna. Bulizni voltunk, ők ketten, még pár közös barátunk, meg én. Már hazafelé tartottunk, mikor az egyik csaj kitalálta hogy éhes, és főzni fog, ha hazaértünk, de nincs semmi hozzávaló. Felajánlottam, hogy bemegyek neki boltba, mire a barátnőm vőlegénye mondta, hogy jönne velem, mert Ő is akar pár dolgot. Szóval ketten mentünk. Amellett, hogy jó kedvünk volt, pia is volt bennünk, elkezdtünk beszélgetni erről-arról, majdnem pofára esett, mert megcsúszott, én húztam vissza, erre mondta hogy "mi is lenne vele nélkülem"...aztán már csak arra eszméltem fel, hogy csókolózunk. Nem tartott sokáig, mert elég hamar kapcsoltam, de megtörtént...

Soha ennyire nem szégyelltem még magam, mint most, legszívesebben leköpném magam... A barátnőm az egyik legfontosabb ember az életemben, és a vőlegénye is, tudom, hogy mindennél jobban szereti, pont ezért mondta azt, hogy csináljunk úgy, mintha meg sem történt volna. De nekem ez nem megy, nem bírok a barátnőm szemébe nézni...és ha belegondolok, én is akarnám tudni a helyében. De ha elmondom, kapásból 3 kapcsolatot tönkreteszek...

Az olyan válaszokra, hogy "r.ib@nc" meg hasonlók, nem vagyok kíváncsi, pontosan érzem ennek a súlyát...

Ti mit tennétek? Elmondjam vagy tényleg felejtsem el az egészet? Mi a véleményetek erről?

18/L

2016. máj. 11. 23:14
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

#19: A #17 vagyok. Tudok olvasni, de ha nézed az időpontot is, akkor láthatod, hogy nem sokkal írta előttem a kérdező, hogy nem egy korú, amit nem láttam, mert meg volt nyitva előtte már az oldal, de nem frissítettem rá.

Bocsi.

2016. máj. 12. 09:48
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

De ha pár évvel idősebb nála, az sem számít.

Voltam hasonló helyzetben. Csak fordítva. A barátom smárolta le a barátnőmet egy buliba 15 éve. A barátnő megmaradt, a pasinak meg már rég a felejtőben. Én nem a barátnőmre haragudtam, akkor sem, hanem csak fájt nagyon, hogy így viselkedtek velem, szerelmes voltam. Utólag meg örültem, hogy kiderült, mire számíthatok egy ilyen pasitól, mert a férfi szót nem használnám rá.

2016. máj. 12. 09:55
 23/45 Bence_ ***** válasza:
35%

Beszélj a barátnőddel.

Álom kapcsolatban mindenki szabad.

Ha valóban jóban vannak a pasival akkor ő mar elmondta. Ha meg nem akkor az egy rossz kapcsolat. Te elmondod mi volt a barátnőd meg majd eldönti mit kezd vele.

2016. máj. 12. 10:00
 24/45 anonim ***** válasza:

Nem egykorú mi? Tippelek 20 éves... Nem sok a különbség.

Egy szó mint száz, ezerszer ki lett már tárgyalva, az alkoholra kenni a dolgot felesleges. Illetve az is hogy fiatal korban kezdődő kapcsolatok álltalában a süllyesztőben végzik. Ti még egy rózsaszín felhőben éltek. Majd 30 felett elkezded kapizsgálni miről is dumálunk itt.

2016. máj. 12. 12:28
 25/45 anonim ***** válasza:
Ja és a 22 esnek teljesen igaza van. Jobb ha előbb derülnek ki az ilyen dolgok.
2016. máj. 12. 12:29
 26/45 Bence_ ***** válasza:

22-es is azt mondja, mondja el.

Az 100%.

Fura egy társaság.

2016. máj. 12. 12:53
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Segítek Bence: "egy kapcsolatban mindenki szabad" nem azt jelenti,hogy félre lehet k*rni, hanem,hogy önfeledtek,szabadnak érzi magát,mégis hűséges az illető.
2016. máj. 12. 13:05
 28/45 Bence_ ***** válasza:

Hova írtam, hogy félre lehet lépni?

Szabad=boldog azt teszi amit szeret.

Ebből látszik, hogy rengeteg ember csak eljátssza, hogy boldog.

Ha boldog vagyok a párommal egyedül csak őt veszem észre. Aki így megcsókol valakit az semmire se becsüli a kapcsolatát.

2016. máj. 12. 13:49
 29/45 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátnődnek mert nem hiszem hogy olyasvalakit szeretnél mellé aki megcsalja majd a későbbiekben
2016. máj. 13. 06:14
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad?
2016. máj. 13. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!