Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megnézted a párom fb üzeneteit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézted a párom fb üzeneteit (tudom hogy szemét dolog, de éreztem hogy van valami) és a srác akivel néha találkozgat, mostmár vele jár edzeni is, de nekem ezt nem említette egyáltalán, hogy ilyenkor is találkoznak. Hogyan kéne felhoznom témát?

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A sportolásnak egyre több káros hatása derül ki.
2016. máj. 4. 06:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2016. máj. 4. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Mellesleg megjegyezném, hogy csak az hàborog az ilyen telefonos stb belenézésbe, az dugdossa a pàrja elől az ilyesmit akinek titkolnivalója van,, sunnyog valamit.
2016. máj. 4. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek 13-as válaszoló! mikor titkolni valója volt a telefonját jelszóval levédte...most meg simán a kezembe adja hogy bármit megnézzek rajta (én a net-et szoktam, mert gyorsabb)
2016. máj. 6. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem màr az nem tiszta, hogy miért talàlkozgat egy pasival többször 2esben ha jól gondolom. Valamit nem tudsz megadni neki?? Okes legyenek baràtai de mindig ugyan azzal talàlkozgat??
2016. jún. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!