Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépés? Az újdonság miatt? Vagy csak kaland? Ki meri és ki az aki nem? (32F)
Ha az újdonságkeresésnek csak a töredékét arra fordítanád, hogy a meglévő párkapcsolatod színesítsd, vigyél bele újdonságot, ne hagyd ellaposodni, akkor ez az egész szükségtelen lenne.
Egy sokéves párkapcsolatot is meg lehet ám újítani, ha a felek tudatosan törekszenek erre. Nem úgy viselkedik az asszony, mint az elején? Miért, te úgy viselkedsz? Udvarolsz neki? Bókolsz neki? Igyekszel a lehető legtartalmasabbá tenni a kapcsolatot?
Ja, hogy ezt másokkal valósítod meg? Akkor ne csodálkozz... minden nő pont annyira nő, és annyira új, amennyire azzá teszed!
A "kalandjaid" is pontosan ugyanolyanná válnának melletted egy tartós kapcsolatban.
Egyébként ez nem merészség, hanem inkább lelkiismeret kérdése. Ha neked nem okoz gondot, hogy visszaélsz a társad bizalmával, akkor hajrá.
Tökéletesen egyetértek a második válaszolóval!
Ne az újdonság varázsával foglald el magad és más puncik után szaladgálj, hanem az arra fordított időt és energiát a kapcsolatodra fordítsd és már is nem lesz ilyen probléma.
Ez nem arról szól, hogy ki meri és ki nem. Ez nem egy játék! Alap dolog, hogy hűségesek vagyunk és bízhatunk a másikban. Ha te képes vagy mindezt felrúgni és így hátba támadni a barátnődet, hát lelked legyen rajta... Majd mikor veled teszik ugyanezt, azért megkérdezlek, hogy érzed magad.
En ezzel a megcsalas dologgal Ugy vagyok,hogy probalok huseges maradni azaz Nem keresek kalandot,Es amikor tetszik Egy pasi mondjuk szexualisan akkor betudom annak h Ez oke,normalis Es Nem viszem tovabb a tortenetet mert Egy dugas Nem er Meg ennyit:-))
En akkor csaltam Meg a ferjem amikor beleszerettem Valaki masba,de Ez Egy masik tortentet:-))
Sztem ha mindig az ujdonsagot kergeted Nem talalod Meg a szepseget,a kitartast Egy kapcsolatban.
En ezzel a megcsalas dologgal Ugy vagyok,hogy probalok huseges maradni azaz Nem keresek kalandot,Es amikor tetszik Egy pasi mondjuk szexualisan akkor betudom annak h Ez oke,normalis Es Nem viszem tovabb a tortenetet mert Egy dugas Nem er Meg ennyit:-))
En akkor csaltam Meg a ferjem amikor beleszerettem Valaki masba,de Ez Egy masik tortentet:-))
Sztem ha mindig az ujdonsagot kergeted Nem talalod Meg a szepseget,a kitartast Egy kapcsolatban.
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Igazán érdekes dolgokat írtatok!
Nem egyszerű egyébként, elfogultak vagytok valami irányt, amit még sosem csináltatok, vagy sosem fogtok megcsinálni! Viszont emelem a kalapom azok előtt, akik 20-30 év együttélés után is , ugyanezt fogják majd mondani, mikor már szerintem szexuális élet sincs számukra.
De ez egy másik történet és kérdés.... :-))
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!