Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg akar csalni vagy én fújom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni vagy én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

Párom (28f) facebookon chatelt egy régi női ismerősével, akiről nekem még soha sem szólt, nem tudom, hogy régen (még előttem) milyen viszonyban voltak. Barátom szólította le, rólam nem tud a nő. A "ki hogy van, milyen a meló és az egészsége" témán kívül megbeszélték, hogy "összefutnak" és a barátom megadta a számát is, hogy a nő tudja keresni őt.

Nekem erről semmit nem szólt, nem tudja hogy tudom.

5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Soha nem fordult meg az eszemben, hogy megcsalna a barátom vagy elveszítené a bizalmam, most mégis meginogtam.

Még nem beszéltem vele erről. Aludtam rá egyet és először le akarok nyugodni, hátha csak én fújtam fel a dolgot hirtelen.

28n

2016. ápr. 22. 10:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azonnal beszélj vele.

Neked is jobb ha nem vagy bizonytalanságban.

Aminek ki kell derülnie, derüljön ki.

2016. ápr. 25. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Tisztázódott a helyzet. Megbeszéltük nyugodt, komoly hangnemben. Nincs szó megcsalásról.
2016. ápr. 26. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

tehát nyugodt szívvel csalhat téged, elaltatta a gyanúd :D

Pénz & Sárm

2016. máj. 2. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Írd már le, hogy mit mondott a csávó. :D
2016. máj. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!