Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratom az elozo baratnojet megcsalta?
Akkor engem is megfog?
Az elozo baratnoje hata mogott emailban irogatott egy 3-5evvel ezelottI exenek. Es talalkozgattak. Pedig aki hata mogott ezt tette azzal mar gyerekre keszultek... kozben a csaj is megcsalta es szakitottak. Ra 9honapra kezdett el neked udvarolnI. Nekem vajon kell ettol tartanom? Ennyire nem tudott tullepni azon a regi kapcsolaton? Tudom h az elozo kapcsolata utolso fel eveben volt ez amikor
Mar rossz volt a kapcsolatuk.
Mi jol megvagyunk.. de azert most h ezt tudom ketsegek tamadtak bennem. Vajon sokat jelent nekI az lany? Miutan szakitottak akkoris irkalt a masikkal meg par honapot . Pedig o is kapcsolatban van. Az a lany amugy eleg joban van a parom sogornojevel es annak ferjevel... engem ez kicsit zavar. Persze addi nem amig nem latom meg szemelyesen a csaladi korben... baratom mai napig a beceneven beszel a lanyrol ....persze nem magatol beszel rola csak ezt is atbeszeltuk es akkoris beceneven szolitotta.. de elmondta h nem sokat voltak egyutt. Csak 5honapot es alig taliztak. Unalmas csajust volt. De akkor honnan ez a nagy kapcsolattartas? Es talalkozgatas? :(
Veletlenul elbob kuldte be a kerdesem. Bocsi a helyesirasomert, telefonrol irok.
Nem ez volt a kerdes.
Es ilyen helyzetekben tenyleg nem vagyok az..inkabb az iskolaban voltam . Az elethez nem nagyon , vagyis nem mindig!
Az hogy találkoztak nem feltétlenül jelenti azt, hogy le is feküdtek!
Tényleg beszélhetnél vele erről.
Ajánld fel, hogy menjetek el 3-ban valahová!
Hidd el! Sok minden kifog derülni számodra!
És nem biztos hogy ez negativ lesz!
Koszi a tanacsot!
Tudom h lefekudtek az exe hata mogott mert lattam egy emailt amit a baratom irt a csajnak h valahogy meglatta "E."a titkos emailokat es ha felkeresne ot hazudja azt h miota szakiottak nem talalkoztak nem telefonaltak stb.. es h semmis volt koztuk nehogy bevallja mitortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!