Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a baratom az elozo baratnoj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baratom az elozo baratnojet megcsalta?

Figyelt kérdés

Akkor engem is megfog?

Az elozo baratnoje hata mogott emailban irogatott egy 3-5evvel ezelottI exenek. Es talalkozgattak. Pedig aki hata mogott ezt tette azzal mar gyerekre keszultek... kozben a csaj is megcsalta es szakitottak. Ra 9honapra kezdett el neked udvarolnI. Nekem vajon kell ettol tartanom? Ennyire nem tudott tullepni azon a regi kapcsolaton? Tudom h az elozo kapcsolata utolso fel eveben volt ez amikor

2016. ápr. 20. 15:35
 1/7 A kérdező kommentje:

Mar rossz volt a kapcsolatuk.

Mi jol megvagyunk.. de azert most h ezt tudom ketsegek tamadtak bennem. Vajon sokat jelent nekI az lany? Miutan szakitottak akkoris irkalt a masikkal meg par honapot . Pedig o is kapcsolatban van. Az a lany amugy eleg joban van a parom sogornojevel es annak ferjevel... engem ez kicsit zavar. Persze addi nem amig nem latom meg szemelyesen a csaladi korben... baratom mai napig a beceneven beszel a lanyrol ....persze nem magatol beszel rola csak ezt is atbeszeltuk es akkoris beceneven szolitotta.. de elmondta h nem sokat voltak egyutt. Csak 5honapot es alig taliztak. Unalmas csajust volt. De akkor honnan ez a nagy kapcsolattartas? Es talalkozgatas? :(

Veletlenul elbob kuldte be a kerdesem. Bocsi a helyesirasomert, telefonrol irok.

2016. ápr. 20. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem sértésképp mondom, de nem tűnsz valami okos lánynak.
2016. ápr. 20. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kerdes.

Es ilyen helyzetekben tenyleg nem vagyok az..inkabb az iskolaban voltam . Az elethez nem nagyon , vagyis nem mindig!

2016. ápr. 20. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinte magad is rájössz.
2016. ápr. 20. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tapasztalatbol szeretnek rajonni, ha lehet megeloznem. Megbeszelnem vele, vagy ha mindig arnyeka maradnek a masiknak akkor ertelmetlen..es bekeben elvalnanak utjaink.
2016. ápr. 20. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Az hogy találkoztak nem feltétlenül jelenti azt, hogy le is feküdtek!

Tényleg beszélhetnél vele erről.

Ajánld fel, hogy menjetek el 3-ban valahová!

Hidd el! Sok minden kifog derülni számodra!

És nem biztos hogy ez negativ lesz!

2016. ápr. 20. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi a tanacsot!

Tudom h lefekudtek az exe hata mogott mert lattam egy emailt amit a baratom irt a csajnak h valahogy meglatta "E."a titkos emailokat es ha felkeresne ot hazudja azt h miota szakiottak nem talalkoztak nem telefonaltak stb.. es h semmis volt koztuk nehogy bevallja mitortent.

2016. ápr. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!