Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő magatokban helyre rakni azt, hogy megcsaltátok a párotok?
Figyelt kérdés
Ha megcsaltátok a párotok és nem mondtátok el neki, mert képtelenek voltatok rá. A megcsalás után nem szakítottatok.2016. ápr. 16. 19:53
11/22 anonim válasza:
Elmondani képtelen voltál, de félreb.@szni képes voltál.
Megnyugtatlak. Majd ki fog derülni. Vagy visszahallja a párod, vagy egy vita alkalmával a fejéhez fogod vágni.
A lelkiismereted sem tiszta ezek után, jó rettegést kívánok!
12/22 anonim válasza:
Én is szemét voltam, megtettem. Most szenvedek, mert szeretem. Hullarészegen rám másztak pedig azt hittem képtelen lennék megcsalni. Pár nappal később szakítottam én sem mondtam el, szerintem jól tettem a szakítást.
13/22 anonim válasza:
Aki emiatt lelkizik az ne lépjen félre 38/F
És az milyen érzés, hogy tárgyként és rabszolgaként bán minden ember a másikkal? Mert a párkapcsolat és házasság erről szól, hogy a másik a magántulajdonunk lesz.
Emiatt nem lelkizik senki sem? Hiába önző az emberiség nem olyan mint a többi faj a Földön...
14/22 anonim válasza:
Rendszeresen csalom a párom,3 másodperc se kell hogy túl lépjek ezen,ez nem lelkizés meg szerelem,ez csak szex,játék.Akikkel félre megyek nem szeretem őket csak tetszenek.A páromat meg szeretem,szóval minek bántsam meg?Amiről nem tud,nem fáj neki,engem meg nem érdekel a szex lelki szinten,szóval ennyi.
15/22 anonim válasza:
Semennyi, a párommal már csak a gyerekek miatt vagyok még egy kis ideig míg elrendezem az életük, viszont a szívem már egy másik nőé.
16/22 anonim válasza:
14-es tökéletesen beszéltél, gondolom férfi vagy :-)
18/22 anonim válasza:
A 14-es, akkor egy gátlástalan, undorító lotyó. Félreb.@szik és nem is izgatja. De kijelenti hogy szereti a párját. Hát az ilyen, emberileg nulla.
19/22 anonim válasza:
18 az a legszomorúbb ,h ezt a nőt a párja hazavárja. Pontosan az ilyenek miatt nem bízom bennük
20/22 anonim válasza:
Aham,szóval ha férfi vagyok király vagyok,ha nő meg lotyó.Mondjuk sajnos nem adok élettelen lúzer szűz b * zik véleményére (természetesen akinek nem inge..),úgyhogy sajnálom.Növesszetek farkat és játszatok azzal ha ennyire unatkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!