Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha megtudnátok hogy a feleségeteknek évekkel ezelőtt abortusza volt?
Ismerősöm csak úgy csináltatott dns tesztet a (nem éltek együtt a gyerek anyjával), és kiderűlt, hogy nem az övé a 15 éves lány... Mekkora érzelmi vihar ez mindenkinek... A nő értelmiségi. De ezzel a lánynak ártott a legtöbbet. Hamarabb kellett volna elmondani.
Veled kapcsolatban, elhanyagolni egy nőt.. Milyen magányos és kétségbeesett volt. Ne csodálkozz, hogy vágyott az érintésre.
Nehogy már magadat okold, mert nem bírt a vérével!!! Ha te csaltad volna meg az asszonyt az itteni feminácik már megköveztek volna.
Nem te nyitottad szét a lábát, hanem az Ő döntése volt!!! Ha valaki, akkor te egy kicsit sem tehetsz erről, csak ő a hibás egyedül!
Biztos nem tartanám magamban. Valószínűleg én akkor is kidobnám, ha a megismerkedésünk előtt történt volna.
Az abortusz egy dolog. De hogy nem bízik benned, nélküled dönt a te életedről is, megcsal, hazudik, titkolózik, megbízhatatlan. Mi kell még?
Könnyű lenne azt mondani, hogy dobd ki azonnal. De ma már ez a normális, és a válásból is csak te jönnél ki rosszul, és a gyerek. A feleséged, meg még azzal is jól járna.
Viszont bele fogsz őrülni. Velünk nem igazán tudod megbeszélni, és ha magadban tartod, akkor diliház lesz a vége.
A kapcsolatotokat meg nem te teszed tönkre, ha előhozod, mert ő már régen tönkretette. Csak álomvilágban tartott.
Nem tudom mit tennék a helyedben, kicsit hasonló (nálad jobb) helyzetben vagyok én is, 4 éve, de még nem váltunk el. Viszont a "járulékos" problémák, állandó sértettségek, hallgatások, egyre világosabbá teszik, hogy a mi házasságunknak vége van. Lehet, hogy csak pár év múlva, de veletek is ez lesz.
A férj helyében elàsnàm magam amiért annyira nem figyeltem a feleségemre, hogy ebből semmit nem vetten észre.
Amúgy nàlam a megcsalàs vàlóok. Akkor is ha évek utàn szerzek tudomàst róla.
Nem tudom, ha a megcsalást elnézed/nézted neki, akkor az abortuszon miért akadsz ki?
(Most komolyan kérdezem.) Csinált egy hibát( megcsalt), aminek következtében terhes lett. Mivel nem tőled, elvetette, mert gondolom menteni próbálta a házasságotokat.
A legkevésbé ezért hibás, elég tré helyzet, ésszerű, hogy nem tartja meg a Jenő gyerekét, ha veled házas..
Alapesteben nem így reagálnék, hanem dühösen elmondanám a véleményemet, hogy átvágott, de te nem azért vagy mérges.
A következményért se legyél ami ebből következett szerintem.
Ujra kezdenem új lappal az elejétől
Szó szerint
Eskü újítással pl ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!