Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha megtudnátok hogy a feleségeteknek évekkel ezelőtt abortusza volt?
Nagyon kikeszulnek. A hazusgatol es hogy el tudta titkolni. Es el is akarta. Ugyanis en ezt annak vennem, hogy kepes atverni es nem kepes felelosseget vallalni a tetteiert. Szememben az ilyen az egy jellemtelen.
Foleg, mert mas hasonlo esetben is azt gondolom ugyanigy cselekedne, fuggetlenul hany eve elunk egyutt. Ezert elmennek vele pszichologushoz parterapiara, hogy a jelenlegi kapcsolatunk egy kis vizsgalodas ala vessem.
Úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet:
1) hazudott róla, most tudtad meg;
2) megcsalt;
3) még egy abortusz is lett belőle, amiről ugyan megoszlanak az erkölcsi nézetek, de szerintem undorító dolog.
Ezek után mi a kérdésed ?
A gyereket sajnálom, de ettől még lehetsz rendes apja.
Megcsalt, és abortusz lett belőle?
Komoly, biztos, hogy a saját gyereked neveled?
Szerintem a gyerek sem a tied, egy apasági vizsgálat nem árt, hiába később lett.
Én helyedben este mikor esztek csak az orra alá dugnám.
Az arca mindent el fog árulni.
Aztán beközölném az apasági vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!