Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek én vagyok tul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok tul féltékeny?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok

A barátom24.

Van egy barátnőm,mostanába mindennap átjön hozzánk.A barátom alig várja,hogy jöjjön

Mikor megjön 1 órát a másik szobába töltenek ,meg külön vonulgatnak,együtt esznek stb.. Amikor ki megyünk az erkélyre cigizni,akkor is csak őt nézi,és hozzá beszél bokol neki,hogy nem ismerek még egy ilyen okos lány,meg én fogom majd a kezed ha korházba kel lenned,

Egésznap kőveti a szemével!

Ma lementünk boltba én meg a barátom,és elojott belolem a sirogorcs

Mondom velem miért nem tudsz ennyit beszélni,és szépeket mondani,na és rögtön mondja,hogy én hülye vagyok féltékeny vagyok:( stb

De szarul esik:(

Szerintetek?

2016. ápr. 14. 23:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után még vele vagy? Jó hülye és naív vagy.
2016. ápr. 15. 03:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki! Aztán legyenek boldogok együtt.
2016. ápr. 15. 06:04
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen nem barát és az ilyen nem barátnő. Ejtsd mind a kettőt.
2016. ápr. 15. 10:08
 14/20 A kérdező kommentje:
azt mondta a barátom ma reggel,hogy ne csodálkozzak ha torténik valami kettojuk kozott.. mert ahogy én viselkedek!a féltékenység
2016. ápr. 15. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd ott.
2016. ápr. 15. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a p**csába. Nem vagyok egy féltékeny típus, de ez már nekem is több lenne a soknál. Semmi keresnivalója melletted. És még ilyenkor is nagy az arca és próbálja rád kenni, mintha te lennél az oka annak, ha megcsal. A pofátlanság csúcsa! Tőlem úgy repülne, hogy fingani ne maradna ideje.
2016. ápr. 15. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ugye tisztában vagy vele, hogy most készítette elő magának a terepet...?

Arra utalt, hogyha megcsal legyen mivel megindokolnia, hogy miért tette.

Te meg tényleg tűröd ezt?

Utána el lesz intézve annyival, hogy de én megmondtam neked?

És minden megy ugyanúgy tovább?

Totális hülyét csinál belőled, úgy játszik veled ahogy nem szégyelli.

Dobd már ki a pi.csába!

2016. ápr. 15. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező bocs, de ha olyan hülye vagy h ezek után vele maradsz, akkor meg is érdemled, ha megcsal.
2016. ápr. 15. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:

En biztos h megkérném h két nap alatt válasszon ha nem választ te lelepsz tudom h nehéz de később rájössz h idopoazarlas

Meglátod ha szakitasz egy het múlva összejönnek vagy annyi sem kell

Amúgy ez nem barátnő ez ribi

2016. jún. 2. 01:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Berosálok most meg te vagy a hibás mert megfog csalni

Mar e haragudj de en a barátnőt de profitban es elküldenem h menned oda ahol nincs barátnő

2016. jún. 2. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!