Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek én vagyok tul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok tul féltékeny?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok

A barátom24.

Van egy barátnőm,mostanába mindennap átjön hozzánk.A barátom alig várja,hogy jöjjön

Mikor megjön 1 órát a másik szobába töltenek ,meg külön vonulgatnak,együtt esznek stb.. Amikor ki megyünk az erkélyre cigizni,akkor is csak őt nézi,és hozzá beszél bokol neki,hogy nem ismerek még egy ilyen okos lány,meg én fogom majd a kezed ha korházba kel lenned,

Egésznap kőveti a szemével!

Ma lementünk boltba én meg a barátom,és elojott belolem a sirogorcs

Mondom velem miért nem tudsz ennyit beszélni,és szépeket mondani,na és rögtön mondja,hogy én hülye vagyok féltékeny vagyok:( stb

De szarul esik:(

Szerintetek?

2016. ápr. 14. 23:15
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
ja és egésznap megy utána... amikor elmegy a barátnőm akkor a barátom már alszik..:(
2016. ápr. 14. 23:17
 2/20 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

Mi az, hogy félrevonul a barátnőddel, és vele eszik? Te meg addig kint ülsz, vagy mi? Ne hagyd, hogy elbizonytalanítson, vagy bemagyarázza neked, hogy jogtalanok az érzelmeid.

Én a helyedben nem sírnék, hanem balhéznék.

2016. ápr. 14. 23:17
 3/20 A kérdező kommentje:
igen épp ez az,hogy balhéztam :(de én vagyok a hulye.. én a szobába ultem anyosommal ...
2016. ápr. 14. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján nekem inkább úgy tűnik, hogy te a barátnőd anyósával beszélgettél, míg barátnőd és a pasija félrevonultak.
2016. ápr. 14. 23:22
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

pf. nem te vagy túl féltékeny. nem normális ami zajlik, tök egyértelműen bejön neki a csaj.

nem sokáig lennék együtt ezzel az emberrel, pedig én aztán nagyon nehezen tudok szakítani.

2016. ápr. 14. 23:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben már magas lendítésben kihajítottam volna a pi.csába...

"Fogom majd a kezed, ha kórházba kell menned."

Feleségül nem akarja venni?

2016. ápr. 14. 23:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts mielőbb. Ez egyértelmű helyzet. Te szórakoztatod az anyját ameddig ő csajozik.
2016. ápr. 14. 23:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezért én is sírógörcsöt kapnék.

Nem féltékenység, hanem normális reakció. Tedd helyre a barátod :(

2016. ápr. 15. 00:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális viselkedés ilyennek nem szabad megtörténnie egy jól működő kapcsolatban. Mármint arra gondolok amit az állítólagos párod művel veled.
2016. ápr. 15. 00:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"...én hūlye ..."

Ne haragudj de igen.

Naivsag, jóindulat?

Ha pasi lennél azt mondanam balek vagy!

Nem! Nem kell veszekedni!

A gyerek, figyelmetlen. Bocs! Vagy nem vesz emberszba. De az érzéseidre nincs tekintettel az biztos.

Szoval egyszerüen közöld vele, VÉGE!

Nem féltékenység! Csak nem türöd tovább, hogy semmibe vegyen!

Ha nincs semmi köztük, akkor se teheti ezeket meg!

Már hallom előre!

De én nem tudom elhagyni!

Akkor varj! Idövel talán a gyertyát is tarthatod.

Egyébbként!

Irod. Közben te az anyjával kint ücsörögsz. Szép kis familia, ha anyjának sincs annyi esze, hogy jómodorra nrvelte volna a fiacskáját!

2016. ápr. 15. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!