Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az emberek miért szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért szokták megcsalni a párjukat legtöbbször? Aki megtette, az miért tette?

Figyelt kérdés
Nem ítélkezek senki felett.Őszinte válaszokat szeretnék!
2016. ápr. 7. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én azért léptem félre mert a férjem semmibe vesz. Próbáltam vele megbeszélni, javasoltam a párterápiát, javasoltam, hogy váljunk el, de mintha nem is léteznének ezek problémák köztünk, úgy tesz általában. Nekem szükségem van az ölelésre, az érintésre, hogy nőnek érezzem magam. Hát kerestem olyat, akitől ezt megkapom.
2016. máj. 16. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyfajta kíváncsiság. Ha már valakihez vonzódunk azt hisszük ebből több is lehet persze van akinek több lesz belőle és akkor jön az hogy kipróbálom vele milyen. A legtöbb megcsalás ahogy észre vettem azért van mert nincs törődve a másikkal nincs közös programm és a magányos fél keres/talál egy olyan valakit aki ezt megadja még ha csak pár hónapra is.

Végülis az egész csak a hormonjaink játéka. A szerelem szépen elmúlik és jön egy meghitt mély szeretet a helyére ami erősebb.

2016. jún. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!