Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de már nem bírom! Te mit tennél?
Én falhoz állítanám, és megkérném, hogy sorolja fel, milyen okot adtam a bizalmatlanságra, szerinte hogyan tudnánk ezt jobban megcsinálni. Ha a szomszédon kívül más érve nincs, akár őt is belevonnám, hogy akkor kettőnk előtt legyen szíves szemtől szembe közölni, hogy mikor és pontosan mit látott. Elég egyértelmű, hogyha csak össze-vissza dadog...
Ha a férjed nem is csal meg, de valami komoly gondot kompenzál a gyanúsítgatással. Egy alapos beszélgetés kell ahhoz, hogy ez kibukjon. Csak arra vigyázz, hogy ne a fejéhez vágd, hogy de miért gyanúsít, hanem tényleg beszélgetés legyen.
Van egyébként bármi oka, hogy ilyesmit feltételezzen? Nem arra gondolok, hogy megcsaltad volna, hanem ezek a "tipikus" tünetek, új frizura, új ruhák, új hobbi esetleg? Amiből azt láthatja, hogy megváltoztál? Esetleg új férfiismerős, akit félreérthet?
Óóó és ez csak a kezdet....:( Lesz ez milliószor rosszabb. Robog a szekér lefelé a lejtőn, ha ráhagyod, akkor az gyanús, ha veszekszel akkor az.
Én úgy vágnám nyakon, hogy a feje ördögűzőben körbe forogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!