Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem, de már nem bírom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de már nem bírom! Te mit tennél?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. A férjem már egyszer megcsalt, igaz, még nagyon a kapcsolatunk elején. Azóta elvileg nem. Mostanában viszont állandóan gyanúsítgat, hogy én csalom meg. Olyan hülyeségeket tud mondani. De tényleg. Állandóan a diplomáját emlegeti, hogy ő diplomás ember, őt nem verem át. Nővérem azt mondta, hagyjam rá. De már nagyon idegesít.
2016. márc. 22. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én tuti megkérdezném, hogy magából indul-e ki?
2016. márc. 22. 21:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem. Nem válaszol erre, hanem terel: hogy a szomszéd szerint(?) sokat jár hozzánk mostanában a postássrác, amikor ő nincs itthon, és én lenge ruhában fogadom, kibuggyanó mellekkel. Komolyan, mintha nem lenne normális.
2016. márc. 22. 21:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Olyan idióta szituációkat hoz fel, hogy szerintem ő se hiszi el. Csak mondja, de miért?
2016. márc. 22. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő csal meg, szerintem :@
2016. márc. 22. 21:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Az se százas, aki bepakolta a megcsalás kategóriába. Te már tudsz valamit? Akkor elárulhatnád nekem is.
2016. márc. 22. 21:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Mostanában itthon dolgozik, szinte csak bevásárolni jár el. Szóval ideje/lehetősége nem nagyon lenne rá.
2016. márc. 22. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Én falhoz állítanám, és megkérném, hogy sorolja fel, milyen okot adtam a bizalmatlanságra, szerinte hogyan tudnánk ezt jobban megcsinálni. Ha a szomszédon kívül más érve nincs, akár őt is belevonnám, hogy akkor kettőnk előtt legyen szíves szemtől szembe közölni, hogy mikor és pontosan mit látott. Elég egyértelmű, hogyha csak össze-vissza dadog...

Ha a férjed nem is csal meg, de valami komoly gondot kompenzál a gyanúsítgatással. Egy alapos beszélgetés kell ahhoz, hogy ez kibukjon. Csak arra vigyázz, hogy ne a fejéhez vágd, hogy de miért gyanúsít, hanem tényleg beszélgetés legyen.

Van egyébként bármi oka, hogy ilyesmit feltételezzen? Nem arra gondolok, hogy megcsaltad volna, hanem ezek a "tipikus" tünetek, új frizura, új ruhák, új hobbi esetleg? Amiből azt láthatja, hogy megváltoztál? Esetleg új férfiismerős, akit félreérthet?

2016. márc. 23. 09:52
 8/11 Titusztitusz ***** válasza:
Én a helyedben AZONNAL elválnék ettöl az embertöl...Azért EKKORA mocskos valakinek lenni már? Nem elég az, hogy Ő(!!) csalt meg TÉGED, még Ő(!!) vádaskodik TERÁD hogy te csalod meg őtet? Ismerek ilyen szitukat a való életböl, éshát az olyan férj aki így viselkedett, az az élet MINDEN EGYÉBB TERÜLETÉN IS egy ritka aljas, és mocskos illető volt, azt kell hogy mondjam...De a döntés a tied...
2016. márc. 23. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Óóó és ez csak a kezdet....:( Lesz ez milliószor rosszabb. Robog a szekér lefelé a lejtőn, ha ráhagyod, akkor az gyanús, ha veszekszel akkor az.

Én úgy vágnám nyakon, hogy a feje ördögűzőben körbe forogna.

2016. márc. 23. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Van valami baja. Lehet munkahelyi gondok vagy bármi, és valszeg rajtad tölti ki. Legalábbis én erre gondolok. Nyugtasd meg, beszélgess vele... előbb utóbb megnyugszik.
2016. márc. 24. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!