Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalja meg valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg valaki a házastársát ha közben állítja hogy jó a házassága, szépen élnek és szereti a feleségét?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, ha valakit szeretek akkor nem tudom megcsalni. Ha jó a házasságom akkor nem bonyolódom semmiféle szerelmi kapcsolatba mással. Ha szeretem, akkor sietek hozzá haza, nem máshol töltöm az időm miközben tudom otthon várnak rám. Csak én látok ebben csupa ellentmondást?

Ha azt mondja a pasi, hogy nem akarja megbántani a feleségét mert nem érdemli meg, akkor hogy tud évekig a szemébe hazudni...nem pont ezzel bántja meg és alázza meg?

Én inkább azt gondolom nem annyira tökéletes az a házasság, csak gyávaságból és kényelemből könnyebb fenntartani. Könnyebb mint az asszony elé állni és elmondani, már mást szeretek régóta.

2016. márc. 16. 03:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De mi van azzal, aki nem sajnáltatja magát, nem mártírkodik, hanem azt vallja hogy az ő házassága tökéletes. Mégis évek óta egyazon nővel van egy másik kapcsolata, akit szeret. Tökéletes házasságban van ilyen? Szerintem nem...akkor nem tudna hazudni a feleségnek.

Viszont szerintem csak gyáva, a házassága semleges, nem jó, nem rossz...állóvíz, de borítani gyáva. Főleg ha nagykorú gyerekeire hivatkozik...nekem úgy tűnik, ez mögé bújik...

2016. márc. 16. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Neki lehet, hogy tökéletes. Még az is lehet, hogy mindenkinek jó így a családban, a feleségének is, mert nincsenek olyan szoros érzelmi kötelékben, vagy ha vannak, akkor nem szerelmes, kisajátító módon. Lehet, hogy a nőnek is megvannak a külön útjai, ki tudja.
2016. márc. 16. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kirakat házasság. Amikor azt mondják minden szuper, de belülről rohad az alma.

Ha valaki megcsalja a másikat, ott nem lehet minden rendben. Vagy csak nagy kalandorok, de... az akkor sem rendjén lévő. Szóval kirakat, csillivilli, de mégsem az aminek látszik.

A legrosszabb az, amikor minden tök jól működik, csak a szex nem...

2016. márc. 17. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Rém egyszerű. Az illető hazudik. Nem szereti a feleségét, csak kényelmes. Ha szeretné, nem csalná meg, és nem alázná porig. Valamint nem hazudna a képébe ki tudja mióta...

Hogy a hazudozás miért jó? Hogy miért nem tudja bevallani, legalább egy harmadik embernek, hogy nem boldog, nem szereti a feleségét, az rejtély számomra.

Hogy a feleségnek miért nem mondja el? Mert gyáva, gerinctelen alak. Ennyi.

2016. márc. 17. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!