Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ha valaki házasságban félrelép megérdemli a verést?
Hulye kerde ez alapbol - az eroszak sosem megoldas (meg a verbalis sem). Kozhellyel elve: a parkapcsolat bizalmon alapszik. A megcsalas azt jelenti, hogy nincs bizalom a masik irant es a megcsalas sosem ok, hanen okozat! Miert tette? Mi rossz a kaocsolatunkban? Aki eleve a megcsalast igy torolja meg, ott felmerul bennem a kerdes, hogy lehet nala van a problema forrasa.
Persze a megcsalas sem mentseg, mert o sem kezeli jol a helyzetet.
Ha meg kitudodna, akkor azonnal szejjel mennek es kesz.
Tudod, hogy ez mire emlékeztet?
Arra, amikor anno töri órán tanultuk, hogy régen levágták a tolvajok kezét, nyilvánosan megverték/megalázták azt, aki valami kisebb bűnt követett el, és menő volt, hogy az emberek korbáccsal csapkodják magukat, hogy megtisztuljanak a "gonosztól".
Szerintem az emberi faj (normálisabb tagjai) túljutott azon a primitív szokásán, hogy fizikai erőszakkal pórbálja megoldani minden idióta problémáját.
Az egy dolog, hogy maga a megcsalás is primitív, de ha már egyszer beleestél a latrinába, jobb rögtön kimászni belőle, és nem elkezdeni pancsolni benne...
amikor a volt férjem megcsalt (elég undorító módon), én bizony megvertem. én 170 cm/58 kiló, ő 2 méter/100 kiló volt. hagyta.
utána beadtam a válópert.
Ha megcsalnának jól esne, ha pofáncsapnám a pasit. De csak egy pillanatig érezném magam jól, aztán meg magambazuhannék. Lealacsonyodni a megcsalófél szintjére nem éri meg. Inkább otthagyni és lezárni. Az jobban fájna neki, ha hidegen hagyna, vagy látná, hogy túlteszem rajta magam.
Ez is olyan, mint amikor "visszacsalják" a megcsalót. Értelmetlen, gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!