Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás jeleiről olvasok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás jeleiről olvasok. Szerintetek ez mennyire igaz?

Figyelt kérdés

10. jel: A párod egyfolytában kritizál egy nőt a környezetéből. Ez azért van, hogy elhitesse veled: negatív érzéseket táplál iránta, miközben valójában vonzódik hozzá.

illetve mik lehetnek a jelek, ha a két fél nem él együtt?

2016. febr. 14. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez hülyeség.. Én éppen túl sokat beszéltem róla.. Na nem dicsértem, csak sok közös sztori volt.
2016. febr. 14. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2016. febr. 14. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Megcsalás legbiztosabb jele: a fél ingerlékeny, nincs türelme a párjához, szétszórt, nem figyel oda a párja igényeire annyira, mint azelőtt. Többet veszekszik, nyugtalanabb. Amit Te írtál az egyáltalán nem törvényszerű. Mindenki arról beszél sokat, ami foglalkoztatja, de a megcsalásnál titkolni igyekszik egy "normális" ember, nem felhívni erre a figyelmet. Lehetnek kivételek, de nem ez a jellemző.
2016. febr. 14. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz!! Akit kritizálunk, az azért sokszor igazából foglalkoztat minket... Meg ebben az is árulkodó jel, hogy valaki egyszerűen szóbahozza a másikat, és ez azért van, mert jól esik róla beszélnie... De nyilván úgy nem adhatja elő, hogy szerelemmel, mert rögtön lebukna.
2016. febr. 14. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz, amikor engem megcsalt a parom nem volt ilyen, csak egyszeruen mar nem volt olyan szexualis etvagya, kielegitette mas
2016. febr. 14. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz.

Sajnos sajat tapasztalatbol ismertem meg a jeleket, de sok csak utolag valt vilgossa.

Megvaltoznak a szokasai, mashogy csinal, mond dolgokat.Ha elotte telefonjat elkezdi dugdosni, lehalkitja, ha elkered valamilyen uruggyel nem adja, vagy nem szivessen adja oda. Szamitogepen ha jelen vagy uj ablakot nyit, vagy ugy hasznalja, hogy ne lassad. Elkezd csinossabban oltozni, tobb idot tolt a furdoben. Mogorva lesz veled, ugy erzed idegesited, nem bujik hozzad, a szex is ritkabb, csak legyunk tul rajta lesz. Nalunk ezek tortentek, es mikor szemet szurtak ezek a dolgok, nyomozni kezdtem, es kiderult, hogy fel eve mar szeretoje van.

2016. febr. 15. 04:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nalam volt ilyen, bejott egy pasi es folyton azt hajtogattam h mennyire utalom, de olyan is volt h azon keseregtem h atment egy masik csoportot vezetni mondvan "tokjo fonok" volt, na ezen a ponton vagta le a pasim a h itt tobbrol van szo:-))
2016. febr. 15. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és nálam igaz volt, de javítanám egy kicsit: előszöris saját magammal akartam elhitetni, hogy nem vonzódom az illetőhöz, és negatív érzéseket táplálok iránta...
2016. febr. 15. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!