Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nők miért járunk mindig így a férjeinkel vagy csak ép a pasinkal?
Tudom kicsit genya indítás, de lehet elhamarkodott ötlet volt 19 évesen összeházasodni egy 37 éves figurával... Amire én tippelnék amúgy, az a kapuzárási pánik nála. 40-50 között elég gyakori férfiaknál...
Amúgy - nem tudom ezt se - az is baj lehet, hogy túlságosan kiszolgáltad - nekem olyan érzésem van ahogy olvasom - bocsáss meg ha nem így van - hogy Te alárendelt állapotban vagy... Ő bármit megtehet, Te úgysem hagyod el...
Várjunk csak...
"18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg" (ಠ_ಠ)
Most komolyan ez volt a fő mozgatórugója, hogy összejöttetek? Ha igen akkor sajnos nem tudok sok bíztatót írni.
Elbaltáztad, kérdező, de még elválhatsz és kezdhetsz új életet.
Én soha nem jártam még így férfiakkal és nem vagyok akkora hülye, hogy bármikor így járjak.
Eleve az hülyeség, hogy ekkora korkülönbséggel nem fog megcsalni. Látod, hogy ezen nem múlik.
én nem járok így mindig.
1. "8 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg" - nem a korral, hanem az érzelmi közelséggel védekezek a megcsalás ellen, már ha egyáltalán van benne ilyen.
2. nem teljesítek minden óhaj-sóhajt, és én sem tukmálom másra minden óhajom-sóhajom.
3. nem keverem a szezont a fazonnal. hogy jön ide, hogy melyikőtök hogy néz ki??
nem mondom, hogy nekem mindegy a kinézet, de a kérdésed szempontjából teljesen jelentéktelen tényező a szemetek színe.
mindezt tanácsnak szánom, semmi rossz szándék.
ahogy a többiek is írják, a szakítás lenne az 1. lépés.
Egy ilyen történet 80-as IQ alatt történhet csak meg. Mi az, hogy egy 16 éves kislányt egy 35 éves hapsi kefélget? Milyen szülő nem vereti agyon az ilyen hapsit?
A többi meg nyilván adja magát.
Nyilván hagyd el, meg verd pofán, hogy elvette egy gyerektől a fiatalságát, meg a tanulás lehetőségét,
"18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg "
Iszonyat brilliáns intelligenciára vall. Iq teszt eredménye mennyivel lett 200 felett?
Itt egy kapcsolatról beszélsz. Ha te 20 lennél, ő 70, akkor is megtenné ha rossz kapcsolatotok.
Na de.. tovább olvasva itt férjed lesz a degenerált..., de persze ne aggódj te attól még nagyon buta és tudatlan vagy.
Miért írtad le kinézeted s nőjét? Te valamivel nagyon durván nem vagy tisztában ha ilyen dolgokat írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!