Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi nők miért járunk mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nők miért járunk mindig így a férjeinkel vagy csak ép a pasinkal?

Figyelt kérdés
Előszőr is azzal kezdeném, hogy 8 éve vagyunk együtt és 6 éves házasok. A férjem 43 éves én 25 éves vagyok. Ami itt a lehnagyobb baj azaz, számomra, hogy most tudtam meg, hogy megcsalt. Közös gyerekünk nincs mert még nem jöt össze. Én az egészben csak azt nem értem, hogy 18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg erre tesék 1 éve már annak, hogy kapcsolata van azzal a másik nővel. Le írnám nektek azt a nőt ha nem gond mert én nem tudom felfogni, hogy mit rontottam el, hogy velem ezt kellett csinálnia 40 éves kb 148 cm és 60kg utca seprő és még egy panzióban takarító nő ráadás cigány rozsda vörös színű a haja amibe rengeteg szőke mellir van és nagyon barna a bőre van neki két nagy fia és egy cigány férje nem értem ezt esküszöm. Én mindent meg próbáltam, hogy minden rendben legyen mostam vasaltam sütötem főztem takaritotam ráadás dolgozok virágkötöi szakmám van bármit amit mondot óhaja sóhaja volt én mindent meg tettem neki a szexuális dolgokban is. De ami a legjobban fáj azaz, hogy már egy éve megy és videót is látam róluk egészen véletlenül mit tegyek mert félek nagyon. Az én kinézetem 176cm kb 80kg hosszú barna hajam tépet fazon fekete szem szín. A férjem 182 cm 104kg szinte kopasz barna szem. Kérek mindenkit írjon.

2016. febr. 12. 16:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Durva sztori! Èn a helyedben elküldeném a fenèbe! Hogy lenne gusztusod hozzáérni miután azzal a retekkel hentergett? Biztos felnézett rá a nő az ő szemében csúcspasi azért kellett neki ilyen. Nagyon sajnállak sok erőt kitartást.
2016. febr. 12. 16:09
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm de sajnos nincs mióta ezt tudom az idegtől a hormonháztartásom felborul a cukor szintemről és az inzulinrezsztenciáról beszélek sajnos.
2016. febr. 12. 16:14
 3/24 anonim ***** válasza:

Tudom kicsit genya indítás, de lehet elhamarkodott ötlet volt 19 évesen összeházasodni egy 37 éves figurával... Amire én tippelnék amúgy, az a kapuzárási pánik nála. 40-50 között elég gyakori férfiaknál...

Amúgy - nem tudom ezt se - az is baj lehet, hogy túlságosan kiszolgáltad - nekem olyan érzésem van ahogy olvasom - bocsáss meg ha nem így van - hogy Te alárendelt állapotban vagy... Ő bármit megtehet, Te úgysem hagyod el...

Várjunk csak...

"18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg" (ಠ_ಠ)

Most komolyan ez volt a fő mozgatórugója, hogy összejöttetek? Ha igen akkor sajnos nem tudok sok bíztatót írni.

2016. febr. 12. 16:15
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem én beleszerettem és nem az volt, hogy mert nem fog megcsalni de ennyit meg érdemelne minden nő hogy soha ne legyenek megcsalva és mikor én gondolkoztam azon, hogy mekkora a korkülönbség akkor azt mertem gondolni soha nem fog megcsalni de tévedtem igen is jól eset volna ha nem tesz ilyet főleg azt ha nem ládtam volna róla videót, hogy milyen szakadt nőre cserélt ennyi. Az meg, hogy mindent megtettem szerintem minden asszony megteszi.
2016. febr. 12. 16:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Elbaltáztad, kérdező, de még elválhatsz és kezdhetsz új életet.

Én soha nem jártam még így férfiakkal és nem vagyok akkora hülye, hogy bármikor így járjak.

Eleve az hülyeség, hogy ekkora korkülönbséggel nem fog megcsalni. Látod, hogy ezen nem múlik.

2016. febr. 12. 16:24
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen most már sajnos látom. De mikor én ezt közöltem vele és hogy el akarok válni sajnos azt mondta próbáljam meg teljesen megváltozott én nem ilyenek ismertem meg 8 éven keresztül most olyan ember aki számomra a viselkedésével egy idegen akitől félni kell. Már nagyon bánok mindent. 😢😢😢
2016. febr. 12. 16:28
 7/24 anonim ***** válasza:

én nem járok így mindig.

1. "8 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg" - nem a korral, hanem az érzelmi közelséggel védekezek a megcsalás ellen, már ha egyáltalán van benne ilyen.

2. nem teljesítek minden óhaj-sóhajt, és én sem tukmálom másra minden óhajom-sóhajom.

3. nem keverem a szezont a fazonnal. hogy jön ide, hogy melyikőtök hogy néz ki??

nem mondom, hogy nekem mindegy a kinézet, de a kérdésed szempontjából teljesen jelentéktelen tényező a szemetek színe.

mindezt tanácsnak szánom, semmi rossz szándék.

ahogy a többiek is írják, a szakítás lenne az 1. lépés.

2016. febr. 12. 16:33
 8/24 anonim ***** válasza:
Ez az egész szöveg úgy ahogy van nem a korról szól, nem a férfiakról és még csak nem is a megcsalásról, hanem az igénytelenségről.
2016. febr. 12. 16:37
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen történet 80-as IQ alatt történhet csak meg. Mi az, hogy egy 16 éves kislányt egy 35 éves hapsi kefélget? Milyen szülő nem vereti agyon az ilyen hapsit?

A többi meg nyilván adja magát.

Nyilván hagyd el, meg verd pofán, hogy elvette egy gyerektől a fiatalságát, meg a tanulás lehetőségét,

2016. febr. 12. 16:46
 10/24 anonim ***** válasza:
74%

"18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg "

Iszonyat brilliáns intelligenciára vall. Iq teszt eredménye mennyivel lett 200 felett?

Itt egy kapcsolatról beszélsz. Ha te 20 lennél, ő 70, akkor is megtenné ha rossz kapcsolatotok.

Na de.. tovább olvasva itt férjed lesz a degenerált..., de persze ne aggódj te attól még nagyon buta és tudatlan vagy.

Miért írtad le kinézeted s nőjét? Te valamivel nagyon durván nem vagy tisztában ha ilyen dolgokat írsz.

2016. febr. 12. 16:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!