Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nők miért járunk mindig így a férjeinkel vagy csak ép a pasinkal?
Figyelt kérdés
Előszőr is azzal kezdeném, hogy 8 éve vagyunk együtt és 6 éves házasok. A férjem 43 éves én 25 éves vagyok. Ami itt a lehnagyobb baj azaz, számomra, hogy most tudtam meg, hogy megcsalt. Közös gyerekünk nincs mert még nem jöt össze. Én az egészben csak azt nem értem, hogy 18 év a korkülönbség pont azért, hogy soha ne csaljon meg erre tesék 1 éve már annak, hogy kapcsolata van azzal a másik nővel. Le írnám nektek azt a nőt ha nem gond mert én nem tudom felfogni, hogy mit rontottam el, hogy velem ezt kellett csinálnia 40 éves kb 148 cm és 60kg utca seprő és még egy panzióban takarító nő ráadás cigány rozsda vörös színű a haja amibe rengeteg szőke mellir van és nagyon barna a bőre van neki két nagy fia és egy cigány férje nem értem ezt esküszöm. Én mindent meg próbáltam, hogy minden rendben legyen mostam vasaltam sütötem főztem takaritotam ráadás dolgozok virágkötöi szakmám van bármit amit mondot óhaja sóhaja volt én mindent meg tettem neki a szexuális dolgokban is. De ami a legjobban fáj azaz, hogy már egy éve megy és videót is látam róluk egészen véletlenül mit tegyek mert félek nagyon. Az én kinézetem 176cm kb 80kg hosszú barna hajam tépet fazon fekete szem szín. A férjem 182 cm 104kg szinte kopasz barna szem. Kérek mindenkit írjon.2016. febr. 12. 16:04
21/24 anonim válasza:
Hagyd el hat ez nem normalis ahogy veled banik
Amugy nem az eletkoron mulik valaki megcsalos e lehet huseges egy 27 eves is meg lehet hutlen egy 40 eves is,ez emberfuggo
22/24 anonim válasza:
Nem jártok mindig így, csak ha egy paraszthoz mentek hozzá... Én pl soha nem csalnám meg a feleségem.
32/f
23/24 anonim válasza:
Nagyon fiatalon mentel ferjhez es azt hitted a ferjed a pelda arra hogy milyen egy ferfi. Gyerek voltal meg es naiv, szoval nem feltetlenul a te hibad, hogy igy jartal. Akkor gondolom nem volt aki tanacsot adjon. Most van es ezeket a tanacsokat megkell fogadnod. A normalis es rendes ferfi nem itt kezdodik ahol a te ferjed van. Valj el tole, kezdj uj eletet es egy kis egyedullet utan keress valaki mast. Lehet elsore nem fogod megtalalni, de ha tanulsz a hibaidbol, elobb utobb megtalalod azt a ferfit aki tisztel es megbecsul. Szerencses vagy, mert meg fiatal vagy es gyerek sincs. Ha a ferjednek megbocsajtasz es naivan meg a gyerek is becsuszik, akkor azzal tonkre fogod tenni az eleted, elveszted a fiatalsagod es a gyerekednek is valoszinuleg savanyu elete lesz. Valtoztass most, az eleted a te eleted, a te donteseid alakitjak.
24/24 A kérdező kommentje:
Sajnos minden máskép lett volna ha élt volna az édesapám aki nagyon fiatalon meghalt én 4 éves voltam csak. Ha ő élt volna biztos nem történik velem ilyen köszönöm a rendes segítő válaszokat.
2016. febr. 18. 21:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!