Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet a megcsalás jele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a megcsalás jele?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 évben telhesen lapos lett a házasságunk, viszont az utóbbi 1 hónapban nagyon megváltozott a férjem. Tőle telhesen szokatlansággal kezdett közeledő virágot vett. Nem igazán értem mi történt vele.
2016. febr. 10. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Szóval megjavult valami ami eddig nem volt oké és te azonnal szú módjára kezded fúrni az okokat, hogy miért és hogyan, ahelyett, hogy boldog lennél.
2016. febr. 10. 14:53
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy csak megelégelte, hogy lapos a házasság, és próbálja fellobbantani a tüzet. Esetleg próbálhatnád te is...
2016. febr. 10. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem te nem vagy TELHESEN normális XD
2016. febr. 10. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
női logika?
2016. febr. 10. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
:D :D az, hogy virágot vesz, az kimondottan neked szól, nem pedig egy másik (vágyott) nőnek. Ha azt mondanád, hogy egy éve alig szexeltek, ha igen, olyankor is csak sittysutty lezavarjátok, de az utóbbi egy hónapban iszonyatos nagy hancúrokat nyomtok és a férjed szokatlanul élvezi, akkor talán arra gondolnék, hogy van valaki, aki nagyon bejön neki és nagyon kívánja, de tartja magát a házasságotokhoz és a vágyait rajtad éli ki, miközben a másikra gondol. De az, hogy virágot vesz neked, az már egy olyan dolog, hogy nagyon elborult elmének kell lenni ahhoz, hogy xy helyett yx-nek vegyek virágot, hogy ezt az ajándékozási vágyamat kiélhessem. Szóval ezt nem kéne így túl logikáznod :)
2016. febr. 10. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek vagyunk,mi nok,legalabbis en igen :D,azonnal rosszra gondolunk,de szerintem a tobbieknek igaza van,megunta,h lapos a kapcsolat,kedveskdj te is :D
2016. febr. 10. 19:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Volt egy megérzésem ezért kérdeztem meg ezt.

2016. febr. 10. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Azert itt a GYK-n eleg gyakran adnak hasonlo kerdesre olyan valaszt, hogy "azert vesz viragot, mert a rossz lelkiismeretet akarja megnyugtatni"
2016. febr. 10. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

8

Azok női válaszolók, akik a női logika/gondolkodásmód által jutottak erre a következtetésre. Egy férfi ilyet nem csinál. Ha szeretője van, akkor pont, hogy inkább leszarja a párját, és a szeretővel foglalkozik.

2016. febr. 10. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Alapvetően én nem gondolnám,hogy megcsal,de egy dolgot megtanultam az életben,ha van egy megérzésed 99%,hogy igaz a megérzés!! Szóval szerintem igen,ez alapján megcsal.
2016. febr. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!