Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem mukodik?
Figyelt kérdés
Meg fogom csalni a parom mert nem akar velem szexelni es mar honapok ota varok ra de még huzza a dolgot.Azt mondja nem akarja elsietni a dolgot de en szexmanias vagyok es nem birok ki 5 honapnal tovabb.Most mi legyen? Asszem az lesz a legjobb ha szakitok vele aztan keresek egy szexualisan aktivabbat ti is igy latjatok nem??Aki nem illik hozzam szexualitas teren azzal minek bajlodjak megy a levesbe majd lesz olyan akinek az kell meg nem aza fontos hogy tartogassa magat.. Szerinted?te mit tennel ha a parod mar 4honapja huzna a dolgot? Meddig varnal meddigf erdemes varni???? Meddig egeszseges varni?! En mar szinte mindenkibe azerelmes vagyok akit meglatok az utcan kezdek begolyozni a testiségetlensegtol xD2016. febr. 8. 19:32
1/6 anonim válasza:
Az álmodozó ideaista és a szexmániás materialista rossz kombó... Lehet be kellene fejeznetek. Neked akkor szabadság és lehet ágyúzgatni szanaszét, neki meg majd eljön a másik álmodozó idealista és hihetetlen mélységekig megélhetik a szerelmüket.
2/6 RRR válasza:
ecseteld neki mennyire kívánod,gerjedsz rá
hogy felizgat a közelség
ha ezekre se lép
hagyd ott ,mert ez emeletes barom
3/6 anonim válasza:
Jobb, ha szakítotok, így megkíméled magadtól a lányt, sokkal jobbat érdemel nálad!
Ha neked csak szex kell, akkor menj prostihoz. Őt akkor b..szod meg, amikor akarod.
Tudod kérdező, A SZERETET TÜRELMES! Bár lehet, hogy neked ez a kijelentés kínai, de akkor ezek szerint te nem is szeretted a párodat! Ennyi.
Ja és nem mellékesen, ha a párod szűz, akkor előbb BESZÉLNI kéne a szexről és nem dur bele dolgot kéne csinálni.
Stílusod alapján te se vagy még érett egy kapcsolatra!
4/6 anonim válasza:
Vagy bírd ki, vagy szakíts vele. De azt ne csináld hogy megcsalod, mert annál megalázóbb nincs!
5/6 anonim válasza:
Ha ez igaz, és nő vagy írj rám napi 2 a minimum. Ha nagyon fáradt vagyok akkor egy.
6/6 A kérdező kommentje:
Á nem csalom meg.Szeretem.Már átgondoltam.Nem szűz, csak idealista.Egyébként én is az vagyok!! Csak 4-5hónap már kezd kifeszíteni.. Ti hány hónapig bírjátok ki szex nélkül!?Őszinte válaszokat várok!! 4-5hónap ?
2016. febr. 10. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!