Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem mukodik a szex?
olvasd el amit írtál...
ez nem egy jó jövőkép
gondold át
én lépnék tovább,egy élteted van ne baltázd el...
Szar a szex. Nálunk is haosnlokepp volt, elejen nagyon jo, nagyon jo aztán később persze ahogy voltak kisebb nagyobb összetűzések hol én hol ő nem ugy kívántuk a másikat vagy nem ugy adtuk bele a dolgokat. Egyszer felméregeltem magamat hogy már pedig én egy brutálisat akarok dugni ott hallgattam a dícsérgetését hogy eddig miért nem voltam képes erre. Én meg közöltem vele hogy mérges voltam rá:) Azóta a szex nagyon jó... most is "rosszul vagyok" ha belegondolok mert most megint összevitatkoztunk sajnos és hát ... :D
Vagy változtass a dolgokon vagy tedd azt ami téged legjobban izgat.. hidd el neki fog a legjobban tetszeni.. már ha nem vagy túl szégyenlős.. szexben nem lehet :P
Elozo vagyok
ne mondogasd neki annál jobban nem fogj kivánni ha erőlteted.. neked is miert lenne jo erzes ha szanalombol szxelne veled? Várj egy kicsit vegyél pár uj szexi pizsit ne fehérneműket mert az megint erőltetés..hagyd hogy körbenézzen magának az uj pizsidben ne mássz rá ne nyomulj rá semmi... aztán majd egy váratlan helyzetbe ugyis jön aminek jönnie kell :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!