Lumia 920-as készulekem picit beázott, de teljesen jol mukodik?
Figyelt kérdés
kint volt az esoben es amikor telefon elgezd melegedni mert dolgozik a processorja akkor egy keves kis pára kiül a kamerauvegére belul,nem tudom ez mekkora baj ha sokat van napon akkor picit a kepernyon is de egyaltalan nem veszes.a telo tokeletesen mukodik mindene jo mit gondoltok az elektronikahoz eljutotta viz vagy vigyem szervizbe ??száritsam? mert semmi baja csak amit irtam2013. jún. 22. 11:14
1/8 anonim válasza:
Kapcsold ki és hagyd állni 2 napot. Lehet h működik de akármi baja lehet. A víz elér valami fontos alkatrészt kap egy rövidzárlatot azt meg is kergül a telefon.
2/8 anonim válasza:
Hát nem akarlak elszomorítani,de a telefonok nem mennek általában tönkre a víztől egyből.2-3 hét múlva benne van a pakliban,hogy egyszerűen bedöglik.Az elektronikai kontaktok oxidálódnak,és azért.Tele van a net videókkal,hogy iPhone-t fürdetnek a csap alatt,és bírja.Ohh jee!Persze nem akkor megy tönkre,hanem 2 hét múlva.Persze az is lehet,hogy szerencséd volt.Majd kiderül.Kérdezz meg szervizest,annak több a tapasztalata szét kell e kapnia kiszárítani.Egy ötösért biztos szétkapják,kiszárítják,azt összerakják.Fél óra,megvárod a szervizben,azt pont.Ha bedöglik drágább lesz a javítása,mert akkor már alkatrész is kell.
3/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=1igS6G_mdlI&feature=player_de..
Itt mondja is Bog,egy vízálló telefonra,hogy felesleges pohár vízbe tenni,mert úgysem az adásban döglik be,ha nem megfelelő a védelem.
4/8 A kérdező kommentje:
kosz srácok,szárìtani fogom..de idegesito mert ugye minden okesnak nez ki.az szerintetek szinte biztos hogy úszott a garancia ???? mert sztem ez tenyleg csak nagyon kevés vìz lehet..
2013. jún. 22. 14:21
5/8 anonim válasza:
Ezért nem ugrik a garancia. Viszont a Nokia szervizben szét nem szedhetik a telefont. Ezt a srán mondta nekem, amikor az én Lumiám jack hibával bekerült. Beszállítják a központiban és ott szedik szét. Aztán lehet, hogy egy ilyen beázást ott helyben megoldják.
6/8 A kérdező kommentje:
utolsonak...nem ugy mukodik hogy a telefonban van egy akarmi ami elszinezodik????ha ez elszinezodott akkor ugrott a garancia nem?
2013. jún. 22. 21:06
7/8 A kérdező kommentje:
sajnos ugrotta a garancia lefotozták a rossz részeket sztetek használhatom igy valszeg már kiszáradt vagy vigyem szervizbe,egyáltalán javítanak ilyet,a fém elkezdett oxidálódni:((
2013. okt. 5. 09:53
8/8 Turista válasza:
Sajnos nem tudok privatot kuldeni, de ha meg "itt" vagy kerlek irj ram kedves kerdezo..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!