Ma beázott a samsung galaxy s3-om típusú telefonom! Mit csnáljak vele? Többi lent!
Ma beázot a galaxy s3 típusú telefonom.
Próbáltam megszárítani ahogy tudtam, de mikor próbálom befelé kapcsolni akkor csak fehéren világít a képernyő.
Valami öt lett mit csináljak vele?
AZ. :S
Az a probléma hogy egy gyerek vette a telot ujonan és én kb 1-2hét után megvetem tőle mert másikat akart venni szóval garancia sincs. :S
De attol független belehet vinni a szervízbe?
Ha igen akkor ha megtudják csinálni milyen anyagira számitsak?
Jaa, meg tegye 1 tál rizsbe..
Amúgy ha az beázott, akkor onnantól meg vannak számlálva a napjai. Meg most bekapcsoltad, így még zárlatossá is tetted. A javításnál szerintem mindent cserélnének, bocsi, a készülékház maradhat. Szóval olyan 70körül javítanák.
Amúgy ha lenne rá garancia, nem érne semmit, mert nem véletlen van a telefonba elrejtve több helyre is indikátor.
Meg, ha nem is kapcsoltad volna be, attól még ugyanúgy tönkremenne 1 idő után, mert ami tud, az elkezd korrodálni.
Volt rá kötve biztosítás?
Ha igen azt még bejátszhatod, amúgy kuka. Várnod kellett. :(
köszi mindenkinek a segítséget,
Jővőhéten elviszem a szervízbe!.
De az a poén az egészben hogy durván egy hete vettem.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!