Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik megcsaltátok a párotokat és nem mondtátok el neki, utána milyen volt a lelkiállapototok? Könnyen sikerült tovább lépni? 25f
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 22:11
11/17 anonim válasza:
Nekem csak az jut eszembe,hogy többek közt ezért nincs párakapcsolatom évek óta,mert kinek kell az,hogy "együtt vagyok veled,szeretlek imádlak,te vagy a mindenem csak te ..... de ha nincs szex két naponta minimum akkor elhagylak a g.e.c.i.b.e" ez aztán szerelem kérem :DD
12/17 anonim válasza:
10. Ja, jó, cig.ány vagy az írásod alapján, így már mindent értek! :D
13/17 A kérdező kommentje:
1 hónapig nem voltam itt és megcsalt. elvileg semmi komoly nem volt ,közben folyamatosan azt mondja, hogy nekem is lehet egy botlásom ő is el fogja fogadni.
2016. febr. 1. 21:38
14/17 anonim válasza:
Ha egy lány megcsal és utána megengedi, hogy te is megtedd, akkor nem vesz komolyan és nem tisztel. Szakíts vele, vagy ha nem megy mert szereted, akkor maradj vele addig amíg meg nem unod. Előbb-utóbb úgyis ez lesz. :D
Üdv,
egy megcsalt nő
15/17 anonim válasza:
Te vagy az ócska cigány,mit mersz itélkezni mások felett?Igazi fogyatékos vagy,egy magában matyizó lelki nyomorék.
16/17 anonim válasza:
A vélemény nyilvánításhoz merészség kell? Az igen, mesélj még! Csak annyit írtam, hogy egy ilyen idióta szutyok miért nem válik el? Jobb lenne mindenkinek.Ez nem ítélkezés, ha ítélkezhetnék belemártanálak egy medence fekáliába, hogy tiszta legyél, te mocsadék! :D:D Az ilyenek fognak öreg korukra egyedül megposhadni.
17/17 anonim válasza:
Osztom a 14. kommentelő véleményét! Hogy mondhat valaki olyat ,h te is megcsalhatsz? Nem vesz téged komolyan egyáltalán :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!