Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kotyo12 kérdése:
Megcsalás után, hogy szerezzem vissza életem szerelmét?
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátnőm és én kidobtam, de rájöttem, hogy vele volt eddig a legjobb kapcsolatom életembe. Van értelme visszaszerezni?2016. jan. 25. 18:15
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ne is tegyek felé lépéseket.
2016. jan. 25. 19:18
12/17 anonim válasza:
Jézusom gyerekek, leírom a történetem erre valaki lepontoz. :)
13/17 anonim válasza:
Neked kérdező minden jót, jó ember vagy, aki jobbat érdemel az ilyeneknél.
14/17 Ypszilon1980 válasza:
Visszaszerezni visszalehet, vannak erre jó technikák, bár elég nehéz követni, és csinálni, de sikert hoz.
Én nem látok bele a te volt barátnőddel való kapcsolatba, de a megcsalás mindig azért van, mert már nem téged akar. Milyen módon csalt meg?
15/17 A kérdező kommentje:
Más személy is volt a kapcsolatban. Eddig szóba se állt Velem, de tegnap beszéltünk. Én is úgy voltam Vele, ha megcsalás akkor nincs miről beszélni. Korábban harmónia volt kapcsolatban, olyan amit még doha nem tapasztaltam.
2016. jan. 28. 08:46
16/17 Ypszilon1980 válasza:
Ezért muszáj bizonyos szabályokat betartani, ha vissza akarod szerezni. Nekem is volt ilyen, pedig azt hittem, hogy semmi esélyem, annyira eldurvult a helyzet.
17/17 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom nem éri meg.
2016. jan. 29. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!