Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meg lehet bocsátani a megcsalást?
Sajnos engem is csaltak már meg. 1 éve voltam együtt akkor a volt barátommal, amikor kiderült, hogy az egyik buliban lefeküdt egy lány barátjával. Amikor ez kiderült sajnálkozott, sírt, ezer számra hozta nekem a virágokat, könyörgött... és mivel nekem ő volt az első szerelmem, úgy döntöttem megbocsájtom neki. Láttam rajta, hogy őszintén megbánta, és onnantól kezdve nem volt bennem harag, tudtam, hogy nagyon szeret és csakis a jóra koncentráltunk.
1 év telt el az eset után, amikor rájöttem, hogy 1 hónapja viszonya van egy másik lánnyal. Akkor már nem hatott a könyörgés és sírás, szakítottam vele bármennyire is fájt.
Szóval szerintem igen, az egyszeri egy éjszakás kalandot, amiben nincs érzelem, azt meg lehet bocsánati... de csakis és kizárólag akkor, ha ez soha többet nem fordul újra elő.
22L
Elkezdtem olvasni a kérdést, aztán valahogy a végére ugrott a szemem és megláttam hogy 18 vagy. Őőő lesz még abban a kapcsolatban kanyar csak ennyit mondok.
Egyébként nem lehet megbocsájtani, mármint a megcsalást.
Én szakítottam miután a párom félrelépett, nekem olyan ember kell akiben megbízhatok. Persze van aki máshogy gondolkozik és úgy van vele fátylat rá, mintha mi sem történt volna, én ezt nem tudnám.
10-ből 1 kapcsolat vészel át ideig óráig egy ilyen megcsalást.
fiataloknál talán még nem olyan nagy "probléma" de idősebb korban már elég mély nyomot tud hagyni, ami egy életen át benne marad az embereben.
én bocsájtottam már meg megcsalást, 24 éves voltam, a barátnőm 21.
1 évig húztuk, de soha nem tudtam már megbízni benne.
ugyan azt csináltam mint a te barátod, eleinte tepertem, papucs lettem, aztán idővel szó szerint megundorodtam a barátnőmtől, ugyanis annyira elhatalmasodott bennem a tudat, hogy más is járt benne mellettem, hogy egyszerűen nem tudtam megbocsájtani neki.
igazából az elején sem bocsájtottam meg, csak magamat csaptam be azzal hogy még meg lehet menteni a kapcsolatot.
én már egy csók után is szakítok azonnal, többet nem vesztegetem az időm arra, hogy egy olyan kapcsolatot próbáljak helyre hozni, ami tudom hogy idővel úgyis megy a süllyesztőbe.
Nem. Előbb - utóbb kitör belőle.
Előbb utóbb téged is zavarni fog az ő megalkuvása. Férfiként és erős jellemként, ki kellett volna dobnia, mint macskát végterméket üríteni, hogy szenvedj,de így csak időt adott magatoknak a lassú halálra és magának a fokozatos elengedésre...amint túllesz rajtad, elhagy, előfordulhat, hogy bosszút is állhat, megalázhat vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!