Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg meg lehet bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megcsaltam a barátomat. Kalandot keresetem és izgalmakat, és azt hittem, hogy mindezt tőle nem kapom meg. Megbántam és rájöttem, hogy ő az egyetlen akit tényleg szeretek, és nekem ő kell. Elmondtam neki mindent, persze először iszonyat dühös volt rám, de megbocsátott. Most ugyanolyan, sőt jobb is köztünk minden, mint ezelőtt volt. Mindig azon fáradozik most is, hogy boldoggá tegyen, bármit megtenne értem, és ez eddig is így volt. Én viszont szörnyen szégyenlem magam, sokszor sírok amiatt, hogy hogy lehettem ennyire hülye és hogy hogy lehet valaki ennyire jó hozzám. Bármit megtennék érte én is, de ha ő csalt volna meg, én nem tudtam volna utána már ugyanúgy nézni rá. Szerintetek ő hogy képes erre? Van valakinek ebben tapasztalata? Amúgy ha számít, én 18 vagyok, ő 25.
2016. jan. 21. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Természetesen elfelejteni nem lehet és nem is kell.De tégy meg mindent TE IS azért hogy ezt elhomályosítsd és ha legközelebb ilyesmi eszedbe jutna inkább hagyd el.Bár nem tűnsz olyannak,ne élj vissza a jóindulatával mégegyszer nem kapsz ilyen esélyt.Sok sikert!
2016. jan. 21. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Sajnos engem is csaltak már meg. 1 éve voltam együtt akkor a volt barátommal, amikor kiderült, hogy az egyik buliban lefeküdt egy lány barátjával. Amikor ez kiderült sajnálkozott, sírt, ezer számra hozta nekem a virágokat, könyörgött... és mivel nekem ő volt az első szerelmem, úgy döntöttem megbocsájtom neki. Láttam rajta, hogy őszintén megbánta, és onnantól kezdve nem volt bennem harag, tudtam, hogy nagyon szeret és csakis a jóra koncentráltunk.

1 év telt el az eset után, amikor rájöttem, hogy 1 hónapja viszonya van egy másik lánnyal. Akkor már nem hatott a könyörgés és sírás, szakítottam vele bármennyire is fájt.

Szóval szerintem igen, az egyszeri egy éjszakás kalandot, amiben nincs érzelem, azt meg lehet bocsánati... de csakis és kizárólag akkor, ha ez soha többet nem fordul újra elő.

22L

2016. jan. 21. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Elkezdtem olvasni a kérdést, aztán valahogy a végére ugrott a szemem és megláttam hogy 18 vagy. Őőő lesz még abban a kapcsolatban kanyar csak ennyit mondok.

Egyébként nem lehet megbocsájtani, mármint a megcsalást.

Én szakítottam miután a párom félrelépett, nekem olyan ember kell akiben megbízhatok. Persze van aki máshogy gondolkozik és úgy van vele fátylat rá, mintha mi sem történt volna, én ezt nem tudnám.

2016. jan. 22. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

10-ből 1 kapcsolat vészel át ideig óráig egy ilyen megcsalást.

fiataloknál talán még nem olyan nagy "probléma" de idősebb korban már elég mély nyomot tud hagyni, ami egy életen át benne marad az embereben.

én bocsájtottam már meg megcsalást, 24 éves voltam, a barátnőm 21.

1 évig húztuk, de soha nem tudtam már megbízni benne.

ugyan azt csináltam mint a te barátod, eleinte tepertem, papucs lettem, aztán idővel szó szerint megundorodtam a barátnőmtől, ugyanis annyira elhatalmasodott bennem a tudat, hogy más is járt benne mellettem, hogy egyszerűen nem tudtam megbocsájtani neki.

igazából az elején sem bocsájtottam meg, csak magamat csaptam be azzal hogy még meg lehet menteni a kapcsolatot.

én már egy csók után is szakítok azonnal, többet nem vesztegetem az időm arra, hogy egy olyan kapcsolatot próbáljak helyre hozni, ami tudom hogy idővel úgyis megy a süllyesztőbe.

2016. jan. 22. 01:11
 15/18 anonim válasza:

Nem. Előbb - utóbb kitör belőle.

Előbb utóbb téged is zavarni fog az ő megalkuvása. Férfiként és erős jellemként, ki kellett volna dobnia, mint macskát végterméket üríteni, hogy szenvedj,de így csak időt adott magatoknak a lassú halálra és magának a fokozatos elengedésre...amint túllesz rajtad, elhagy, előfordulhat, hogy bosszút is állhat, megalázhat vagy bármi.

2016. jan. 22. 01:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy érzelmek nélküli fizikai megcsalást meg tudnék,főleg ha csak egyszeri botlás.
2016. jan. 22. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Fura ez az egész tudod! Igen meg lehet szerintem! De soha nem fogja elfelejteni! Örülj neki hogy szeret és ha te is őt szereted akkor tegyél meg mindent érte! Elszomorító! Legyetek boldogok!
2016. jan. 27. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:
En amennyire szerelmes vagyok 2 eve szuntelenul, ugy erzem barmit megbocsatanek,csak el ne veszitsem, ha kell ilyen aron. Ha elveszitem akkor inkabb meghalok.
2016. nov. 8. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!