Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha a munkából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a munkából hazaérve rajtakapnátok a barátnőtöket/élettársatokat/feleségeteket hogy éppen skype-on mutogatja magát (és a mézes csuprát) az egyik férfi kollégájának?

Figyelt kérdés

A férfit ismerem egy ideje, van felesége és gyere is.

Úgy gondolom az az alap, hogy a feleségét tájékoztatom a helyzetről.

Na de mit tennétek párotokkal?

Mert én most nem tudom hogy elzavarjam, vagy megbocsájtsak neki?

Mielőtt mondanátok, hogy biztos valami nincs rendben a kapcsolatunkban -soha nem mutatta semmi jelét a barátnőm, hogy bármi probléma lenne.

Heti 3-4 alkalommal szexelünk változatosan (kaki-pisi szexen kívül minden játszik) , eljárunk szórakozni, soha nem veszekedtünk még semmiért mindig mindent meg tudtunk értelmesen beszélni, gondoskodtam róla ahogy csak tudtam stb.

Állítása szerint ez csak egy hirtelen fellángolás volt nála, és a "virtuális szexnél" több úgysem lett volna.

Ő nem akarja hogy szakítsunk, viszont nekem meg egy jó darabig biztos nem fog felállni rá a farkam, és néha a hányinger is kerülget ha ránézek.

Azt látom rajta hogy nagyon megviselte a dolog, de tudom hogy ezt soha nem fogom tudni neki megbocsájtani.

2016. jan. 13. 22:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én a mézescsupromat csak a páromnak mutogattam eddig skype-on és azt sem minden szégyenérzet nélkül, pedig nem vagyok szégyenlős. Aki ott mutogatja, mutogatja élőben is ha van rá alkalom!
2016. jan. 19. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Mivel nálunk ugyanez a helyzet - csak én nő vagyok -, amondó vagyok, dobjuk ki őket és cuccolj össze velem!

Persze viccelek (bár minden viccnek van valóságalapja), de kínomban már csak ennyi tud kijönni belőlem..

Nem valószínű, hogy ezek után meg tudok bízni benne. Vajon "csak" ennyi történt, vagy ez csak a kényszermegoldás volt az adott pillanatban?

Mi a fenéért kell valakinek mindent elrontania, mert épp viszket neki? Megéri?

ÁÁ...

Szerintem nem érdemelnek meg minket. Én legalább is soha nem tettem ellene semmit. De erősen gondolkodom egy "búcsúajándékon"..

Bocsánat, hogy magamról írtam, de ez is egy válasz a kérdésedre.

2017. jan. 13. 10:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Megirtad a válaszodban, nincs hová mennie, na kb. ezért van veled, semmi másért.

Mi lett a sztori vége?

2017. máj. 18. 08:01
 24/24 anonim válasza:
27%
Hello 28f lehet nem normális vagyok de engem izgat
2019. nov. 10. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!