Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha a munkából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a munkából hazaérve rajtakapnátok a barátnőtöket/élettársatokat/feleségeteket hogy éppen skype-on mutogatja magát (és a mézes csuprát) az egyik férfi kollégájának?

Figyelt kérdés

A férfit ismerem egy ideje, van felesége és gyere is.

Úgy gondolom az az alap, hogy a feleségét tájékoztatom a helyzetről.

Na de mit tennétek párotokkal?

Mert én most nem tudom hogy elzavarjam, vagy megbocsájtsak neki?

Mielőtt mondanátok, hogy biztos valami nincs rendben a kapcsolatunkban -soha nem mutatta semmi jelét a barátnőm, hogy bármi probléma lenne.

Heti 3-4 alkalommal szexelünk változatosan (kaki-pisi szexen kívül minden játszik) , eljárunk szórakozni, soha nem veszekedtünk még semmiért mindig mindent meg tudtunk értelmesen beszélni, gondoskodtam róla ahogy csak tudtam stb.

Állítása szerint ez csak egy hirtelen fellángolás volt nála, és a "virtuális szexnél" több úgysem lett volna.

Ő nem akarja hogy szakítsunk, viszont nekem meg egy jó darabig biztos nem fog felállni rá a farkam, és néha a hányinger is kerülget ha ránézek.

Azt látom rajta hogy nagyon megviselte a dolog, de tudom hogy ezt soha nem fogom tudni neki megbocsájtani.

2016. jan. 13. 22:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nagy valószínűséggel szakítanék.

Te el tudod teljesen hinni, hogy soha nem lett volna több köztük ennél?

2016. jan. 13. 23:55
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Hát nehèz kèrdès.De èn sem tudnèk megbizni benne.Ugy meg már mi èrtelme van az egèsznek?Ha erre rábeszèlte lett volna ott más is a kèsöbbiekben.
2016. jan. 14. 06:22
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelműen szakítanék,mert ha a szex megromlik és még tenni se tudsz ellene,ott minden más is tönkre fog tenni,bármit teszel.
2016. jan. 14. 07:03
 14/24 Kovács István09 ***** válasza:
Nem szeret már. Ne legyél palimadár. Ha szeretne/tisztelne, akkor még hasonlót sem csinált volna. Hallgass ránk, dobd ki!
2016. jan. 14. 12:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt mèg az is a problèma,hogy kollègák.Több is lenne ott mèg,közöttük idővel.
2016. jan. 14. 12:47
 16/24 anonim ***** válasza:
azzta, kajra léteznek ilyen nök? fúj
2016. jan. 14. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én még abban a percben kivágtam volna, mint a tisztátalan macskát. A pasival nem foglalkoztam volna, ez legyen az ő gondja, de a ribizlivel nem állnék szóba soha többé. Gerinctelen fajta.
2016. jan. 15. 18:45
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
A pasi akár rögzíthette is a műsort. Neked azon is gondolkodnod kell, hogy a kellemetlen helyzet mellett akár mások is tudomást szerezhetnek a dologról. A párod megelégedhetett volna erotikus csettel is, az még elfogadhatóbb lett volna. Erotikus csettet én is megengedek a barátnőmnek de anoniman és videó nélkül. Neked most azt kell eldöntsed, hogy ez neked elfogadható vagy nem. Ez más pasinak lehet, hogy pont vonzó lenne de itt rólad van szó. Én nagyon leszidnám de nem szakítanák. A döntést viszont neked kell meghoznod.
2016. jan. 17. 15:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Mi a f***t csinálsz?

N

2016. jan. 17. 15:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Illetve ezt nem csinálnám, hanem mondanám neki.
2016. jan. 17. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!