Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a munkából hazaérve rajtakapnátok a barátnőtöket/élettársatokat/feleségeteket hogy éppen skype-on mutogatja magát (és a mézes csuprát) az egyik férfi kollégájának?
A férfit ismerem egy ideje, van felesége és gyere is.
Úgy gondolom az az alap, hogy a feleségét tájékoztatom a helyzetről.
Na de mit tennétek párotokkal?
Mert én most nem tudom hogy elzavarjam, vagy megbocsájtsak neki?
Mielőtt mondanátok, hogy biztos valami nincs rendben a kapcsolatunkban -soha nem mutatta semmi jelét a barátnőm, hogy bármi probléma lenne.
Heti 3-4 alkalommal szexelünk változatosan (kaki-pisi szexen kívül minden játszik) , eljárunk szórakozni, soha nem veszekedtünk még semmiért mindig mindent meg tudtunk értelmesen beszélni, gondoskodtam róla ahogy csak tudtam stb.
Állítása szerint ez csak egy hirtelen fellángolás volt nála, és a "virtuális szexnél" több úgysem lett volna.
Ő nem akarja hogy szakítsunk, viszont nekem meg egy jó darabig biztos nem fog felállni rá a farkam, és néha a hányinger is kerülget ha ránézek.
Azt látom rajta hogy nagyon megviselte a dolog, de tudom hogy ezt soha nem fogom tudni neki megbocsájtani.
Én nagy valószínűséggel szakítanék.
Te el tudod teljesen hinni, hogy soha nem lett volna több köztük ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!