Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 fölötti nős férfiak, megbotránkoztató, ha a nő csak szexet akar?
50-es,házas pasi flörtölget, 35-ös,szintén nem független nő nem utasítja vissza.(tehát megfelel neki).
Egyértelmű,hogy csakis tikos szex lehet ebből.
Na most ezen egy 50-55 éves férfi megbotránkozik,vagy örül ennek is? (mert a pasi ugyan nagyfiú és jár a szája,hogy ezt meg azt tenné a nővel,de nem tudni,meddig merne elmenni valójában,ha tényleg lenne rá alkalma)
Igen,mindkettejük részéről aljasság, de most nem erre vagyok kíváncsi.
Jó,de miért? visszataszítónak találod valamiért az 50+ korosztályt?
És abban az esetben is kizárod,ha az a férfi kora ellenére jól néz ki, jól tartja magát( persze,nem harmincnak néz ki,de kellemes külsejű, sportos alkat,jó kondiban van)?
10-es vagyok;-))Az 50-es pasikban nem a koruk taszit hanem szimplan mas az eletvitelunk,mas energiakkal ugrunk neki dolgoknak,mashogy es mastery lelkesedunk, plusz van egy szignifikans generacios kulonbseg ami mindig ki fog utkozni. Mas a tempojuk Es nyilvan van porgos otvenes pasi (as egyik baratom is ilyen) de a zomuk nem ez a kategoria.Kozos jovo alapbol kizarva,Mert rossz lehet egyedul megoregedni:-))
Tegyuk fel,hogy Csak szex:-))Megis mi a manoert menjek el Egy otvenessel amikor siman kapok Egy virulens harmincas-negyvenest mindenfele hatalmas kulonbseg nelkul?:-))Persze van olyan,hogy valakit pont Egy konkret pasi vonz aki otvenes.Regen amikor huszoneves voltam nem erdekelt a kor,ennek kovetkezteben 23 evesen volt 50-es pasim Es annak ellenere h sok jo volt benne,egy eletre megtanultam h ezzel a korosztallyal szimplan nem vagyok kompatibilis,mint ahogy a masik veglet azaz a huszonevesek sem vonzanak:-))
Nem itellek el,en is hazas vagyok,megvannak a magam korei Csak szamomra furcsa Hogy miert egy otvenest valaszt Valaki szex kapcsolatra:-)))))Egyebkent orulne neki,Es nem gondolna h konnyen kaphato vagy leven ebben az eletkorban OK mar baromira mashogy Latjak ezeket a dolgokat Es ebbol nem csinalnak ugyet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!