Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom hogy megcsalt a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy megcsalt a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Bocsi telefonrol írok)

A barátom olasz, de most ünnepekre kiment a csaladjahoz..

Nagyon szeretjuk egymast, es tenyleg rajtam kivul nem is volt mas baratnoje meg, mindent elmondunk egymasnak..

Talan ha ennyire szeretem nem is kellett volna utana nyomoznom, mert meg kene benne biznom, de mintha megereztem volna..

Elkezdtem nezni a baratjai kepeit es az egyik baratja felrakott egy kepet ahol kozosen vannak es latom hogy egy lanyt olyan "furan" karol at.. Elkezdtem nezni a bizonyos lany kepeit, es egy olasz idezettel felrakott egy kepet ami arrol szolt hogy a tegnap tortent csok stb..

Ekkor mar sejtettem, de ugye a bizonyitek az az ha latom a kepet ahol csokoloznak..

Ezutan egy baratja felrakott egy olyan kepet ahol ott volt a buli logoja, igy meg tudtam nezni a bulizohely kepeit..

Es mi tortent? Mivel tudtam hogy milyen ruhaba ment, a kepeken a hatteret figyeltem, es csakugyan meglattam ahogy ossze van szorosan olelkezve a lannyal...

Most eppen alszik a baratom, igy nem nagyon beszeltunk az esterol, de olyan titokzatosan irtam neki tettem fel kerdeseket...

Nem tudom el e fogja mondani...nagyon rosszul vagyok emiatt..

Szerintetek ha nem mondja el, kuldjem el a kepet neki hogy mi ez a kep? Az a baj hogy ez nagyon fura hogy igy utana nyomoztam, hihetetlen, hogy szembesultem az eloiteletemmel....nemtudom mit tegyek o az elso baratom, szeretem, de most utalom, nemtudom legy szi adjatok tanacsokat!!

2016. jan. 1. 22:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Csak kérdezd meg, hogy nem akar-e valamit elmondani...ha nem akkor szerintem csak linkeld be neki a fotót ha egyértelműen ő az rajta. Amúgy nem érdemes ilyen emberekkel együtt maradni mert nemigen változnak és a bizalomnak is lőttek az tuti!
2016. jan. 2. 13:31
 22/23 A kérdező kommentje:

Ugy akarom ezt vele megbeszelni, hogy soha ne felejtse el.. Karomkodni semmi esetre sem, es kiabalni sem akarok..erot akaraok ereztetni vele, azt akarom hogy szenvedjen, kinozni akarom...

De szerintetek varjam meg mig eljon olaszorszagbol? Jan.10-en megy vissza a suliba, de attol felek ha most mondom, banataban elmegy ehhez a lanyhoz es meg mast is csinal vele... Szerintetek? Mi a jobb? Azert orulnek kesobb mondani neki, mert olaszo.-ba tobb jo baratja ban, es ha eljon es akkor mondom meg rosszabb lenne neki, mert magara marad

2016. jan. 2. 13:56
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem három hónap alatt beleőrülsz ebbe. Virtuálisan szakítani nem szép mondjuk azért mert most jutott eszedbe, hogy unod, de a jelen körülmények feljogosítanak virtuális szakításra.

És figyelj csak: ne haragudj rá, nem akart rosszat. 23 éves olasz gyerek, viszi a vére. Lehet, be is volt csípve. Veled meg alig találkozik. Bocsáss meg neki. Ezek az országok közötti távkapcsolatok a legritkább esetben működnek.

Nézd én most hat hetet külföldön vagyok. 40 éves párom egyedül otthon. Megmondtam neki, hogy nem akarok tudni róla, ha megcsal. Férfi, hat hét, az én hibámból, azért mert én a szakmámban fejlődni akarok, nem kap testi szolgáltatást. Ha egy buliban összepuszilkodna egy nővel, mégis mit változtatna az bármin.

De Nektek csak hat heteitek, külön töltött hónapjaitok vannak. Ez így nem működik, látod, a fiúd nem bírja így. Engedd el szépen, békével.

2016. jún. 4. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!