Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom hogy megcsalt a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy megcsalt a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Bocsi telefonrol írok)

A barátom olasz, de most ünnepekre kiment a csaladjahoz..

Nagyon szeretjuk egymast, es tenyleg rajtam kivul nem is volt mas baratnoje meg, mindent elmondunk egymasnak..

Talan ha ennyire szeretem nem is kellett volna utana nyomoznom, mert meg kene benne biznom, de mintha megereztem volna..

Elkezdtem nezni a baratjai kepeit es az egyik baratja felrakott egy kepet ahol kozosen vannak es latom hogy egy lanyt olyan "furan" karol at.. Elkezdtem nezni a bizonyos lany kepeit, es egy olasz idezettel felrakott egy kepet ami arrol szolt hogy a tegnap tortent csok stb..

Ekkor mar sejtettem, de ugye a bizonyitek az az ha latom a kepet ahol csokoloznak..

Ezutan egy baratja felrakott egy olyan kepet ahol ott volt a buli logoja, igy meg tudtam nezni a bulizohely kepeit..

Es mi tortent? Mivel tudtam hogy milyen ruhaba ment, a kepeken a hatteret figyeltem, es csakugyan meglattam ahogy ossze van szorosan olelkezve a lannyal...

Most eppen alszik a baratom, igy nem nagyon beszeltunk az esterol, de olyan titokzatosan irtam neki tettem fel kerdeseket...

Nem tudom el e fogja mondani...nagyon rosszul vagyok emiatt..

Szerintetek ha nem mondja el, kuldjem el a kepet neki hogy mi ez a kep? Az a baj hogy ez nagyon fura hogy igy utana nyomoztam, hihetetlen, hogy szembesultem az eloiteletemmel....nemtudom mit tegyek o az elso baratom, szeretem, de most utalom, nemtudom legy szi adjatok tanacsokat!!

2016. jan. 1. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát, te tudod. Mindenesetre 19 évesen nem célszerű ilyen emberre elpazarolni az idődet. Rohadtul nem, mert aztán később úgy fogod bánni a fiatal éveidet, mint a bűn.
2016. jan. 1. 22:44
 12/23 A kérdező kommentje:
22:44.. Nagyon igazad van, tudom hogy a legjobb ha szakitok... De ez igy most nagyon rossz, nem virtualisan akarom ezt elmondani neki, pedig egy jo ideig meg igy kellene tartanunk a kapcsolatot...nagy hiba, mindig rossz tortenik velem, csak a rossz vonz
2016. jan. 1. 22:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Ne legyel mar igy elkeseredve!

Elhiszem ,hogy szereted meg minden dehat az ilyen virtualis kapcsolatoknak sajnos ez szokott lenni a vege foleg ilyen fiatalon. Megcsalt,dobd ki es keress egy kozeledben levo fiut ,akivel tudjatok tartani a szemelyes kontaktust is. Azert megis csak ferfibol van es 3honap az 3honap.... nem szeretett elegge ,hogy varjon rad ennyi idot.

Tuti talalsz magadnak egy kozelben levo pasit! na puszi!

2016. jan. 1. 23:09
 14/23 A kérdező kommentje:
O 23 eves egyebkent.. Nemtudom, nem akarok baratot, ot se akartam..de vele mas volt.. Azert is szeretnem eloben mondani neki, hogy behuzzak egy jo nagyot, amiert ra pazaroltam a fontos idomet, amibol olyan keves van..annyira gyulolom
2016. jan. 1. 23:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha szereted ha átvernek, akkor nevezz be még egy körre :D

Különben meg hidegen szakíts vele és keress egy normális srácot, biztos van aki meg is becsülne ;)

2016. jan. 2. 01:42
 16/23 A kérdező kommentje:
De szerintetek minden esetben, ujabb csalodas lenne a vege ha megis megbeszeljuk? Lehetetlen az ilyen ember megvaltozasa? Ez annyira undorito dolog...
2016. jan. 2. 02:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Cica, aki a kapcsolat elején megcsal, mit fog csinálni később? Ha mondjuk jön a gyerek, nem leszel olyan mint régen, stb stb. Ilyen emberre nem lehet alapozni. Itt nincs helye megbeszélésnek és megbocsátásnak. Ennyi idősen nincs. Nem értem, te ezt miért nem látod be, hol az önbecsülésed? Ezzel azt fogod sugallni, hogy veled bármit meg lehet tenni, úgyis megbocsátod. Ne legyéé buta, legyen tartásod.
2016. jan. 2. 08:56
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem mondja el!! Egyszeruen igy nem vagyok kepes hozza szolni, nem tudom hogy mondjam meg..ez borzalmas, ez a hazugsag..
2016. jan. 2. 11:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Regnetet kell tanulnom de borzaszto rosszul vagyok emiatt, sosem volt meg ilyen velem, milyen hulye gyenge vagyok..gondolkodni sem birok, hogy hozzam fel a temat? Semmit sem tudok
2016. jan. 2. 11:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Ird neki,hogy lattad az egyik ismerose facebookjan egy kepen amin egy lannyal olelkezik es megnezte a tobbi kepet is a bulirol es ott lattal igen csak felre ertheto kepeket is ami neked nem fer bele stb.
2016. jan. 2. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!