Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsalt a barátom, mit tegyek?
(Bocsi telefonrol írok)
A barátom olasz, de most ünnepekre kiment a csaladjahoz..
Nagyon szeretjuk egymast, es tenyleg rajtam kivul nem is volt mas baratnoje meg, mindent elmondunk egymasnak..
Talan ha ennyire szeretem nem is kellett volna utana nyomoznom, mert meg kene benne biznom, de mintha megereztem volna..
Elkezdtem nezni a baratjai kepeit es az egyik baratja felrakott egy kepet ahol kozosen vannak es latom hogy egy lanyt olyan "furan" karol at.. Elkezdtem nezni a bizonyos lany kepeit, es egy olasz idezettel felrakott egy kepet ami arrol szolt hogy a tegnap tortent csok stb..
Ekkor mar sejtettem, de ugye a bizonyitek az az ha latom a kepet ahol csokoloznak..
Ezutan egy baratja felrakott egy olyan kepet ahol ott volt a buli logoja, igy meg tudtam nezni a bulizohely kepeit..
Es mi tortent? Mivel tudtam hogy milyen ruhaba ment, a kepeken a hatteret figyeltem, es csakugyan meglattam ahogy ossze van szorosan olelkezve a lannyal...
Most eppen alszik a baratom, igy nem nagyon beszeltunk az esterol, de olyan titokzatosan irtam neki tettem fel kerdeseket...
Nem tudom el e fogja mondani...nagyon rosszul vagyok emiatt..
Szerintetek ha nem mondja el, kuldjem el a kepet neki hogy mi ez a kep? Az a baj hogy ez nagyon fura hogy igy utana nyomoztam, hihetetlen, hogy szembesultem az eloiteletemmel....nemtudom mit tegyek o az elso baratom, szeretem, de most utalom, nemtudom legy szi adjatok tanacsokat!!
Ne legyel mar igy elkeseredve!
Elhiszem ,hogy szereted meg minden dehat az ilyen virtualis kapcsolatoknak sajnos ez szokott lenni a vege foleg ilyen fiatalon. Megcsalt,dobd ki es keress egy kozeledben levo fiut ,akivel tudjatok tartani a szemelyes kontaktust is. Azert megis csak ferfibol van es 3honap az 3honap.... nem szeretett elegge ,hogy varjon rad ennyi idot.
Tuti talalsz magadnak egy kozelben levo pasit! na puszi!
Ha szereted ha átvernek, akkor nevezz be még egy körre :D
Különben meg hidegen szakíts vele és keress egy normális srácot, biztos van aki meg is becsülne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!