Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást hogy lehet feldolgozni? N
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 12:13
1/15 anonim válasza:
Most hogy szilveszter után kezd mindenki kijózanodni kezdődik a megcsalásos kérdések áradata...
2/15 anonim válasza:
Legközelebb ne igyál annyit, és nem lépsz félre.
F
4/15 anonim válasza:
attól függ, hogy már egyedül dolgozod fel, vagy még szeretnél megbocsátani. utóbbi esetben a kedvesed tehet sokat az ügy érdekében.
5/15 anonim válasza:
Úgy, hogy elmeséled őszintén, és bízol abban, hogy nem vágnak ki. És többet nem teszed meg.
6/15 anonim válasza:
Mármint azt, hogy te megcsaltál valakit, vagy téged csaltak meg? Az előbbiben nem tudok segíteni, az utóbbit pedig sehogy, ahogy telik az idő, jobb lesz. Tapasztalat.
7/15 anonim válasza:
úgy hogy csinálsz egy orbitális kib.aszást az illetővel.
8/15 anonim válasza:
utolsó: miért kell ki**szni vele? engem is bántottak már meg, de sosem volt az bennem, hogy hú, akkor ezt most hatszor visszaadom. szóval komolyan kérdezem, hogy ez mire jó? ettől tényleg jobb szokott lenni?
9/15 A kérdező kommentje:
gyerekes dolog ilyet erre csak a fiúk/ffiak képesek és hajlamosak..kicseszni a másikkal
2016. jan. 12. 09:27
10/15 anonim válasza:
kérdező: én is erre gondoltam. mint az óvoda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!