Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalásról van szó, miért a nő az áldozat, a férfi a marha?
...én nő vagyok, de a legtöbb kérdésben/válaszban ezt szűrtem le. Nem akarok senkit bántani, megítélni ismeretlenül, de azért, mert a női nem a gyengébbik, még nem evidens, hogy minden helyzetben kimagyarázhatják magukat. Nekem egyébként az a meglátásom, hogy szakítás után inkább a férfi a megviselt lelkileg ( még ha nem is közli )... Kérek mindenkit, akinek nem inge, ne vegye magára. Kizárólag a véleményekre, nem pedig a sértegetésekre lennék kíváncsi. :-)
(31/N)
Többnyire ismeretlen emberek kérdeznek és válaszolnak. :-)
Megéri feszülni rajta? :-)
...ha én lettem volna a feleséged helyében - ami nem így volt :-) , ahogy írtad, megbeszéltétek - , akkor vagy a barátnőkkel találtam volna ki néha programokat, mondjuk egy hobbi keretében, vagy őket hívtam volna el magunkhoz. :-)
Nekem is van gyerekem, én is sokszor vagyok egyedül vele. Már lassan 13 éves. Nagyon sok programot találok ki, akár itthon, akár a városban, vagy a szabadban. Biciklizünk, sokat beszélgetünk. Vagy, ha az apjánál van, vagy a mamájánál (ami nem sűrűn van, és nem azért, mert nem engedem, hanem mert a rokonok nem családcentrikusak) , akkor magamra fordítom azt az időt... Veszek egy forró fürdőt, kiszedem a szemöldököm :-D , olvasok, vagy átrendezem a házat. ;-) stb...
Igazából én szeretek egyedül lenni, nem keresem mindenáron a társaságot, feltalálom magam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!