Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne higgye hogy akarok tőle valamit?
Van egy férfi kollegám, akit régen a párom és én barátnak tartottunk, de kisebb-nagyobb összeveszések után szakítottunk vele. Odáig is elment, hogy majdnem kirúgtak engem miatta, illetve időnként félreéthető (vagy nem?) beszólásai vannak. Nem tisztel engem, de a páromat sem, hogy képes lenne velem kezdeni. Barátoktól tudom, hogy tervezi velem is hogy megleszek neki.
Eddig nem is lenne semmi gond, mert sokáig messziről elkerült, csak néha szólt hozzám, de most újra elkezdett keresni (kollégák vagyunk, nem tudok elmenekülni előle), és nem tudom, mit tegyek. A barátai szerint csak viccel, sosem akart tőlem semmit, de sajna ebben nem vagyok biztos, miután szinte minden nő megvolt neki az ismerősi körből, sőt most is egyszerre többet hülyít.
Nem akarom hogy megint bekavarjon, de azt se akarom, hogy elkezdjen nyomulni. Egyáltalán nem értem, minek beszélget most velem, mikor eddig mindig elkerült vagy bunkó volt.
Mit gondoltok? Ér egyáltalán annyit, hogy foglalkozzak vele?
ne foglalkozz vele, ha te nem hagyod hogy bármi történjen, nem is fog
valószínűleg csak azért kellesz neki, mert elérhetetlen vagy és még nem voltál meg neki
ha nem reagálsz a közeledésére, rá fog unni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!