Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart az érzelmi hullámvasút megcsalás után?
Nálunk fél éve történt, még mindig nincs olyan nap, de sokkal könnyebb.
22/L
Nehéz így megmondani.
Nálunk 3 éve derült ki, de még mindig nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá, és néha még mindig hullámzok érzelmileg :)
3 gyerekünk van, szerintem a körülmények is sokat számítanak. Engem 9 hónapig csaltak, 16 éve vagyunk együtt...
Utolsó, és a férjed elmondta vagy hogy derült ki?
9 hónap elég sok idő, azalatt érzelmek is kialakulhatnak...honnan tudod hogy befejezték?
Belenéztem a telefonszámla forgalmába, rögtön kiderült. Hétvégi, esti, napközbeni hívásokból rengeteg.
Számonkértem, tagadott: csak barát, csak csók stb. De a végén bevallott mondent őszintén...
Ez három éve volt. A mai napig nem értem az egészet...
Teljesen nem lehetek benne biztos, nem is bízok benne teljesen. Elárulva érzem magam, de szeretem..
a legrosszabb az első pár hét. ha megrázod magad és nekiállsz új dolgokat kipróbálni, elfoglalni magad, emberekkel találkozni, nyitni kifelé, ismerkedni, akkor hamar elmúlik a kínzó fájdalom. változásra van szükséged. az idő távlatából fogod csak látni, hogy miért is jobb neked, hogy így alakult. akkor már nem fognak gyötörni a mi lett volna, ha-és a hol rontottam el-gondolatok, mert nem akarod már visszakapni.
csak legyél nyitott! :)
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!