Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek miatt?

Figyelt kérdés
A párom 3 hónapig csalt egy sokkal fiatalabb lánnyal. Ismerem a lányt, amúgy kedves,mosolygós, de nem fér a fejembe, hogy ha tudta, hogy a férfinek, akivel összejött, családja van, akkor miért, hibáztatni tudom őt, de okolni nem, még túl fiatal és befolyásolható, amúgy is a családi ügyeink nem rá tartoznak. Nem voltak együtt, tehát szex nem volt, csak csókok, és mély beszélgetések, tehát érzelmileg csalt meg. A párommal 5 éve vagyunk együtt, ezalatt az idő alatt született egy most 1 éves kisbabánk. Mindketten mindennél jobban szeretjük őt. Tudom, hogy én is sokat hibáztam, valóban voltak vitáink, iszonyatos veszekedések, elhanyagoltam, nem becsültem a barátomat eléggé, nem is tiszteltem. A megcsalást meg tudom neki bocsájtani, mert mindenhez 2 ember kell, és tudom, hogy megszakítottak egymással minden kapcsolatot. A megcsalást a párom mondta el nekem, nem véletlenül derült ki. A kérdésem az lenne, hogy a kislányunk, és a közösen eltöltött évek emléke miatt maradjunk együtt, és továbbra is közösen, egy háztartásban neveljük a kislányunkat, vagy ez egy olyan dolog, ami egyfajta jelzés, hogy jobb lenne külön? Én szeretném megjavítani a kapcsolatot, látszólag ő is, de az ő oldaláról nem mindig érzem így. Mit gondoltok, ez a kis félrelépés segíthet jobbá tenni a kapcsolatunkat? Mi legyen, a gyereknek mi a jobb? Mindkettőnknek az az elsődleges szempont, de boldogtalanok sem akarunk lenni. Nehéz helyzet, ezért kérek itt segítséget. Az értelmes válaszokat köszönöm.
2015. dec. 5. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Eloszor is, minndjart egy vagonnyi komment jon, hogy a gyerek miatt, pont a gyerek erdekeben nem szabad. Pedig ez egy oltari nagy baromsag. Ha megtudjatok beszelni, hogy mi miert tortent, ki miben hibazott, ki min akar tud valtoztatni, es vannak erzelmek egymas irant akkor pont a gyerek miatt meg kell probalni ujrakezdeni.

Egy tegnapi eset peldanak ovibban voltunk mikulas unnepsegen mindketten szulok, mellettem ulo kisfiu kerdezte az annyjat, hogy miert nincs itt az o apukaja, mint a tobbi gyereknek. Hat nem volt jo hallani, es a fiu arcat latni....

2015. dec. 5. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
-"én is sokat hibáztam, valóban voltak vitáink, iszonyatos veszekedések, elhanyagoltam, nem becsültem a barátomat eléggé, nem is tiszteltem."- akkor maradjatok együtt, ha a fenti dolgokat megtudjátok beszélni, tudsz rajta változtatni, mert ez a babátoknak sem tesz jót, a párodnak pedig szintén kell a figyelem, szeretet, tisztelet. Lehet feltételezni, hogy a te viselkedésed váltotta ki, hogy érzelmi kötődést keresett abban a másik lányban. Sok sikert nektek az újrakezdéshez! (N)
2015. dec. 5. 10:59
 3/6 RRR ***** válasza:

adjatok magatoknak egy esélyt

te is ő is beláttátok a hibáitokat és igyekeztek nem elkövetni

menjetek el együtt párnapra valahová és találjatok egymásra

a gyermeket 1 napra a nagyikhoz letudjátok adni

szeretkezzetek nagyokat viták helyett

2015. dec. 5. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Mi itt a megcsalás? Az hogy egy másik, ellenkező nemű emberrel merészelt jókat beszélgetni. Nem vagy Te egy kicsit önző!
2015. dec. 5. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszélgetni és csókolózni! Ez nem csak beszélgetés kedves utolsó.
2015. dec. 9. 01:22
 6/6 omba ***** válasza:

Mi ennél sokkal rosszabb helyzetből építettük újjá a házasságot.

Ha mind a ketten akarjátok, te felismerted a saját hibáidat, gondolom neki is voltak.

Azokról lehet beszélgetni, szépen, békésen, az első indulatig - csak úgy mintha két kívülálló volnátok.

Lehetséges azt tapasztaltam.

2015. dec. 9. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!