Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a 'megcsalás' és a 'majdnem megcsalás' között számotokra? 23L
"Majdnem megcsalás: Mikor megy a témázás, hogy "jó lenne", megvan a közekedés, akár testi is, de nem történik meg."
Ez megcsalás, érzelmi is, testi is, attól függ, hogy a "jó lenne", vagy a testi közeledés dominál a dologban.
De a lényeg, hogy ilyenkor nincs értelme a fogalmakon kérődzni, a kapcsolaton elgondolkozni már annál inkább.
"megvan a közekedés, akár testi is, de nem történik meg"
Aha. Szóval megvan, de nincs meg. Érthető.
Azt hiszem itt arról van szó, hogy a pali megcsalta a nőt, de kimagyarázza magát hogy az amit tett még nem megcsalás mert nem dugta meg a csajt. Mint Clinton a bíróságon. Végülis a szopás nem szexuális aktus. Tehát ártatlan.
Nálam repülne a nő mindkét esetben. És nem is rég történt meg hogy kiadtam az útját.
A majdnem megcsalás egyébként , ugyanúgy megcsaláshoz fog vezetni egy idő múlva. Ezért nálam egyik sem megbocsájtható.
Ha velem akar lenni akkor legyen, de ha más után vágyakozik akkor tőlem mehet, nekem ne hazudjon szerelmet. Nem hazugságokra vagyok kíváncsi...
A kizárólagosság híve vagyok, és ebben nem ismerek tréfát. A megcsalás teljesen egyértelmű, ott szépen búcsút veszek az illetőtől.
A majdnem megcsalás számomra arról szól, hogy a szándék megvont, de valami miatt mégsem teszi meg végül. Hogy ez azért történik mert visszautasították, vagy meggondolta magát, gyakorlatilag mindegy.
Majdnem megcsalásnál a lényeg az, hogy a szándék már megvolt benne, az érzés, hogy mást akar. Akkor viszont ne akarjon kényelemből velem maradni, s közben másfelé járni, akár testben , akár lélekben.
Nagyon ráakadtál kérdező a 'majdnem megcsalás' szó-találmányodra.
"megy a témázás, hogy "jó lenne", megvan a közekedés, akár testi is" - na kérlek: ez az amikor már elhagyta a párját, mondjuk így: megcsalta. Már mással szeretne lenni, lélekben már mással is van.
De helyrehozni mindent lehet, ha a két fél úgy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!