Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez merjek így menni?
2 ève vagyunk együtt, szeretjük egymást, de nem tudok kizárni az èletemböl 2 szemèlyt, akiket még elötte szerettem. Mindkettö viszonzott volt, csak távolság miatt semmi sem lett. Az egyik csak 1 hónapos dolog, a másik viszont 2 éves. Azóta mindkettejüknek van más.
Nem vagyok szerelmes, de lelkileg mindkét sráchoz kötödöm. Ha lenne lehetöségem, nem jönnék már össze velük, egyikkel se, de görcsbe áll a gyomrom, ha eszembe jut.
Most mi van velem?
Most nem értem. A tàvolsàg miatt nem lett semmi,de 2 évig tartott.
Azt sem írod,hogy aktuàlis -e a férjhez menetel...Most nekem is görcsben van a gyomrom az ilyen kérdésektől.Azt írod,nem kellene màr egyik sem,de "gyomorgörcseid" vannak.
Nem vagy szerelmes,de kötődsz. Ha szép emlékeket őrzöl ròluk,ez elkísér,de ez nem gàz...
De sztem ha van is vőlegényed, ne menj hozzà. Èretlen vagy. Ne a görcsök miatt vàrj az àsò-kapa-nagyharanggal...
Magyarán régebben szerelmes voltál két pasiba és most megkérte a kezedet egy harmadik, akit szintén szeretsz?
És most mit vársz, hogy a régiek teljesen idegenekké váljanak számodra? Ez nem így működik, de ettől még nyugodtan férjhez mehetsz.
Magyarorszagon egyszerre csak egy ferjet valaszthatsz... :)
N
5: Hát ez az!:)
Ezért van a dilemmája.
Akkor valamilyen módon kirekesztené az előző 2-t, pedig szeretné mutatni, hogy ők is ugyanolyan fontosak neki.
Én ebben a helyzetben egy poli jeggyűrűt szeretnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!