Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak a barátságzónába, vagy merjek lépni?
Van egy fiú,akit már gyerekkorom óta ismerek,de tíz évesen elköltöztek külföldre,egyáltalán nem tartottuk a kapcsolatot,de aztán tavaly nyáron haza költöztek.
Hát...azonnal beleszerettem,és ez már egy éve tart,csak közben történtek olyan dolgok ami nekem mégis több mint barátság.Tavaly márciusban elcsattant egy csók,majd júniusban megint,aztán volt egy kis szünet,de tegnap pedig ittas állapotban az ölébe ültem és nem is tudom meddig csókolózhattunk.De van,hogy csak arcon puszil,vagy hozzám ér,ölelget,mondja,hogy mennyire gyönyörű vagyok.Ez még tökre belefér a barátságba,de a csókot nem tudom hova rakni.
Nem tudom mit tegyek,de nem én akarok szerelmet vallani.
18L,20F
Szerintem nincs igaza az elsőnek.
Azért jó, ha bevallod, hogy szereted és szeretnél vele járni, mert ezzel rögtön a saját kezedbe vetted az irányítást. Mert ha így marad, ebből nem lesz semmi komoly, csak ilyen mai szutyok "barátság" extrákkal (ohne felelősség, ohne felnőttség).
NEM magadat égeted le, ha ő kihátrál, hanem ezzel egyértelművé teszed a viszonyotokat. Tehát vagy partner, akivel szabadon smárolhatsz, vagy pedig semmi, akivel néha sincs semmi. Nem volna jobb? Én ezt a verziót választanám szívesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!