Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Maradjak vele, mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kavarognak bennem az érzések. 3 éve vagyok egyutt a párommal akivel lehet az a baj hogy túl jo hozzám. Az elején még szerelem volt. Most, én már nem vagyok belé szerelmes, és ezt o tudja is. De o annyira ragaszkodik hozzám, hogy neki elég hogy ha egy kicsit is szeretem. De én nem vonzodok már hozzá. Inkább, egy másik férfihoz, akivel már 4 éve izzik koztunk a levego. Egyszer voltunk kávézni, de nem lett belole tobb. De azota is vonzodunk egymáshoz. Tudom, hogy én is bejovok neki. Ugyhogy , nem tudom hogy mit csináljak, maradjak a mostani párommal? Már osszeszoktunk, igy jó, kényelmes..

19L

2014. dec. 22. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak egyik ismerősöm kiírását olvasnám egy különbséggel.
2014. dec. 22. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értem így mi értelme lenne együtt maradnotok. Te ezt már rég eldöntötted, hogy ez nem kell neked miért félsz lépni? Inkább hátba szúrod?

Legyél őszinte vele és saját magaddal ez a kapcsolat elfáradt mint a chemotox-os légy, felesleges szédíteni egymást.

2014. dec. 22. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szakíts!!!!
2014. dec. 22. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

3 éve vagyok egyutt a párommal ........ egy másik férfihoz, akivel már 4 éve izzik koztunk a levego.

LOL. 3 éve hazudsz neki? akkor a következő 30ban is menni fog.

2014. dec. 22. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakíts..Ha egyszer nem szereted,nem vonzódsz hozzá minek vagy vele?? Megszokásból?
2014. dec. 22. 14:19
 6/6 Manó11 ***** válasza:
szerintem is szakíts,fájni fog neki.. de jobb mintha együtt maradtok
2014. dec. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!