Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok érdemes megvárni...

Mit gondoltok érdemes megvárni a ZTE Skate-et? Vagy maradjak a Blade-nél?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Most tényleg ennyire rá vagy szorulva a ZTE-re?? Még annyi jó gyártó van, jobb készülékekkel! :)
2011. febr. 19. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rászorulva csak kell egy androidos kapacitív teló... nagyon megszerettem a rendszert. Gondolom HTC Desire-t ajánlanál ami majdnem azt tudja mint a blade csak épp duplájáért :S
2011. febr. 19. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Neem, nem azt ajánlanám, de valami olyant, amivel nem kell a szervizet látogatni 2-3 havonta!
2011. febr. 19. 22:16
 4/6 bp1985 ***** válasza:

Gondolom HTC Desire-t ajánlanál ami majdnem azt tudja mint a blade csak épp duplájáért :S

Azért a zte-t ne vegyük egy kalap alá egy htc-vel. Ez olyan volt, mint egy golf, meg egy bmw. Nem mindegy. A htc azért mérföldkövekkel jobb telefonokat gyárt, mint a zte.

2011. febr. 21. 21:02
 5/6 PuMiToO válasza:

Valóban nem lehet egy kalap alá venni a Desire-t, meg a Blade-et, de szerintem ezt a kérdező is nagyon jól tudja, csupán csak arra utalt, hogy hiába ajánlunk neki 100.000 Ft-os telefont, ha neki 20-40 ezer forintja van telefonra - mondjuk a Skate ennél drágább lesz.

A helyedben amúgy várnék, ha nem félsz a Skate árától, mert biztos információ még nincs róla. Én is ezen a kérdésen agyaltam 1-2 hete, de beláttam, hogy túl sok a gond a ZTE termékekkel, inkább rászánok még pár ezret és veszek egy - esetleg - kisebb tudású telefont. Legalábbis papíron kisebb tudásút, mert a Blade például sok dolgot kínál, de lehet, hogy nem olyan színvonalon, mint más telefonok. Plusz lassan minden 4. embernél az van. Gondolkozz el, hátha találsz jobbat hasonló áron.

2011. febr. 27. 21:00
 6/6 anonim válasza:
49%

Ez olyan volt, mint egy golf, meg egy bmw.

Hát én nem cserélném le a golfomat egy bmw-re ami szép de kényelmetlen.. ültél már benne?? akkor inkább mercedes..

ja és még valami.. a golf 4-5 liter fogyaszt a bmw meg 10-20-at

2011. máj. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!