Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy erre képes vagyok?
Figyelt kérdés
Kitartottunk egymás mellett kemény időkben is,elhanyagoltam akarattal,megcsalt,megbocsájtottam neki,az én hibám volt,mert még a kutyámnak is sokkal több törődést adtam,ez nem is téma.De az hogy szexuálisan egy hullámhosszon vagyok a legjobb barátjával,és nem bírok magammal,ez mi 40 évesen ? :) Miközben elveim vannak,soha nem bántok meg senkit,szex miatt hülyül meg az agyam ?2015. nov. 12. 20:30
2/4 anonim válasza:
Lehet nem élted ki magad és most akarod kiélni a vágyaidat!
3/4 anonim válasza:
Nem elég hogy egyszer már szarba vetted most megint belerúgsz egyet mert beindultál a talán az ilyet nem is kéne "legjobb" barátnak nevezni.Tégy egy szivessget és szakítsatok mert itt max. már csak megszokás van.Legalább vki ember számba venné,lehet hogy megcsalt de volt rá "oka" de neked mi okod így elbánni vele.Tégy egy szivességet neki de legfőképp magadnak!
4/4 anonim válasza:
Ez a kiélés meg kamu duma.Egyes emberek ezt használják ha összevissza akarnak d***i.40 vesen meg kicsit messze van a klimax.Ne vedd magadra(ha nem muszály).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!