Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek képes erre két ember tudatosan?
Szerintem el lehet folytani, de mindig benned lesz (ha komoly erzelemrol van szo) es mindig ott lesz a mi lett volna ha.
Almodas rola, es soha nem felejtes es allati nagy es elsopro erzeshullam meg akkor is ha csak evek mulva talalkoztok ujra.
Igazatok van. De én a női fél vagyok ebben. Én nagyon kínlódva élem ezt meg. Annyira átölelném, megcsókolnám. Folyton a fejemben van. Néha úgy érzem, képtelenség lesz elnyomni.
Ő meg a közelemben pl remegő kezűvé válik, ha megkérdezem mi a baj, hárít a hagyjukkal, inkább nem folyna bele.
Nagyon nehéz, amikor összenézünk, összenevetünk...
Kedves Utolsó!
Teljesen igazad van. A baj csak az, hogy szinte minden nap látom, egy helyen dolgozunk. Nagyon rossz. Főleg hogy bevalotta ő is érez valamit, azóta gyilkos érzés.
Életkörülmények nem engedik,de szenvedés vele a véletlen összefutàs..
bàrcsak létezne vmi hipnozisos multtörlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!