Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te képes lennél erre?
Képes volnál arra hogy egy társkereső oldalról megismerve egy nőt akivel már régóta levelezel és tetszettek egymásnak és 3 hét csevegés után megbeszéltek egy vakrandit (képet persze már láttatok egymásról..
És hogy nem mész el,plussz a nő miatt ami egy nagy hülyeség nem mész fel több napig vagy hétig arra a társkeresőre ahol megismerted..
Van ilyen ember???
Vakrandi,ahol láttam képet?
Erre senki se.
Nem lehet,hogy baja esett?
Amikor a randinkon kellett volna hogy legyen a srác
akkor ő éppen facebookozott..
erre úgy jöttem rá hogy amikor pofára esve hazaértem rámentem az oldalára és ki volt írva a neve melletti kis ikonra hogy legutoljára aktív akkor volt mikor épp velem kellett volna hogy talizzon. ja és a randinkat megelőző napokban sem lehetett már elérni,.bezzeg mikor nem kellett volna hogy írjon akkor a barátja telefonjáról is tudott írni most meg eltűnt szőrén szálán és nem veszi fel velem a kapcsolatot sehogyse,írtam már neki facebookra,emailre meg a társkeresőre de semmi.....
ha meg baja esett volna
felvette volna velem a kapcsolatot emailben vagy facebookon.
De semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!