Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te képes lennél erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te képes lennél erre?

Figyelt kérdés

Képes volnál arra hogy egy társkereső oldalról megismerve egy nőt akivel már régóta levelezel és tetszettek egymásnak és 3 hét csevegés után megbeszéltek egy vakrandit (képet persze már láttatok egymásról..

És hogy nem mész el,plussz a nő miatt ami egy nagy hülyeség nem mész fel több napig vagy hétig arra a társkeresőre ahol megismerted..

Van ilyen ember???

2015. jan. 27. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A vak randi ezért nem megfelelő . Egyszer klasszul összejött , többet nem kockáztatok .
2015. jan. 27. 21:58
 2/5 opened paradise ***** válasza:

Vakrandi,ahol láttam képet?

Erre senki se.

Nem lehet,hogy baja esett?

2015. jan. 27. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Amikor a randinkon kellett volna hogy legyen a srác

akkor ő éppen facebookozott..

erre úgy jöttem rá hogy amikor pofára esve hazaértem rámentem az oldalára és ki volt írva a neve melletti kis ikonra hogy legutoljára aktív akkor volt mikor épp velem kellett volna hogy talizzon. ja és a randinkat megelőző napokban sem lehetett már elérni,.bezzeg mikor nem kellett volna hogy írjon akkor a barátja telefonjáról is tudott írni most meg eltűnt szőrén szálán és nem veszi fel velem a kapcsolatot sehogyse,írtam már neki facebookra,emailre meg a társkeresőre de semmi.....

2015. jan. 27. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:

ha meg baja esett volna

felvette volna velem a kapcsolatot emailben vagy facebookon.

De semmi

2015. jan. 27. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos, ezért nem célszerű neten ismerkedni. :)
2015. jan. 29. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!