Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyi időt lennél képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mennyi időt lennél képes várni, hogy megkapd azt akit szeretsz?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Akire most várok bármennyit. *-*
2014. okt. 6. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
1 év talán, max 2
2014. okt. 6. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
attól függ miért kell várni. pl. ha a távolság miatt akkor sokáig (2-3 évig akár). ha azért mert most épp én nem kellek neki de talán egyszer akkor egy napot sem
 4/10 anonim ***** válasza:
maximum heteket!!! tobbet nem birnek ki!
 5/10 A kérdező kommentje:
távolságról van szó konkrétan, igen
2014. okt. 6. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:

20 fölötti nőként pár hetet.

Ennyi idő alatt általában kiderül, hogy bejövök-e neki vagy nem. Ha keresek sok a jelentkező. (Tiniként évekig vártam és nem lett belőlük semmi).

Ha bejössz a srácnak és látja rajtad mit akarsz, hamar lépni fog.

Ha srác vagy, azt nem tudom milyen.

2014. okt. 6. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Távolság miatt csak akkor várnék, ha megismerkedésünkkor közel voltunk egymáshoz, de neki el kellett költöznie, vagy nekem, illetve attól is függ a másik fél hogyan vélekedik erről. Ha alapból messze van, aki engem megtalált, inkább nem kezdek bele az ismerkedésbe. Tapasztalatból mondom, a távolsági kapcsolatot nem bírtam, az én érzéseim táplálni kellett, szükségem lett volna a rendszeres jelenlétére.

Arról, amit a 3-as írt, hogy "épp nem kellek neki, de talán egyszer igen" pedig úgy gondolom, hogy addig míg, mással meg nem ismerkedek. Volt egyszer egy ilyen, úgy gondoltam, hogy mivel viszonylag sokat találkoztunk mindegy, hogy lemondok róla vagy sem, titkon reménykedtem, de észben úgy álltam hozzá "lesz, ami lesz, ha igen igen, ha nem nem". Ezzel nem volt bajom.

2014. okt. 6. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
te ismered magadat meg őt is. én tudnék távkapcsolatban élni. nincs szükségem állandó szeretgetésre. ti hogy bírnátok a távolságot? van lehetőség a jövőben együtt lenni vagy ez csak ilyen "majdcsak lesz valahogy" dolog?
2014. okt. 6. 17:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, van lehetőség a jövőben együtt lenni, minimum 2-3 év múlva csak.

Én érte bírnám és egyenlőre úgy érzem ő is értem.

Viszont kb csak egy-két havonta tudunk találkozni, max két napra.

2014. okt. 6. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
nem is értem a kérdésed. ha úgy érzed kibírnád akkor mit akarsz hallani?
2014. okt. 6. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!