Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Megbocsátható, ha megcsalt a barátnőtök?
"Szerintem is a fiu a hibás,ha megcsalja a barátnője,mert volt oka rá,ha valakivel jó,nemkeres másat!;)"
Hát igen, itt nyilvánul meg a nőknél a logika, a gondolkodás teljes hiánya. Csak sajnálni tudlak.
Múltkor néztem a tv-ben,hogy a magadfajta nőket anno úgy büntették,hogy kikötözték őket egy székhez,lemerítették a víz alá,és addig ott tartották,míg el nem jutott a fulladás határáig.
Szóval nem halálbüntetés,csak néha haltak bele,de ez is megtenné nektek.:*
"Szerintem is a fiu a hibás,ha megcsalja a barátnője,mert volt oka rá,ha valakivel jó,nemkeres másat!;)"
Aham, szóval szerinted mindg a megcsalt fél a hibás? Hát remélem az összes pasid félrekúr majd és csak annyit mondanak, "a te hibád, kérjél bocsánatot"!:DDD
Fúú az ilyen "nőket" kikötném egy cölöphöz a város főterén és mutogatnám, hogy na ilyet, senki, soha...:D
nem megbocsájtható számomra...
legközelebb mi lesz? "csak" egy kis dugás? esetleg gruppenezik?
nem kell ilyen idióta p1cs4 az biztos...
22F
NEM. És miért? Mert én se smárolgatok más csajokkal, azér.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!