Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal akadok ki vagy bizzak benne?
Párom régen évekkel ezelőtt bulizos volt.
Mi 1éve vagyunk egy pár azota sehol sem volt..max a haverokkal 1x kajálni délután. Ennyi
De most lesz az egyik kollégája szülinapja és el akarbak menni 6an,pasik éjjelre bulizni egy klubba.
Ismerem a kollégáit van amelyik házas van 1aki szingli de amugy jofejek... :)
Mégis görcsben van a gyomrom...ha arra gondolok hogy belemegy az éjszakába ...csajok közé.
Tudom hogybszeret...de khhm.. A bandábol Ő a legjoképübb pasi...és eléggé félek hogy felszed valakit...
Tudom hogy szeret.
Mondta hogy bizzak benne...de komolyan..rettegek...
Amugy nem szokott inni de nyilván koccint ha már szülinapoznak
Bízz benne. :)
Lehet, hogy rosszul látom (végtére is, csak nőből vagyok), de párom példáját figyelve, aki hasonlóan régen ivós, mára lenyugodott kategória, a kanbuli arról szól, hogy kanbuli, nem arról, hogy hatan hatfelé csajoznak.
Bár az én párom az speciel olyan, hogy időnként azt se veszi észre, ha rámásznak a csajok (volt olyan, hogy buliban elszakadtunk, én a barátnőimmel, ő a haverjaival, és utána partyfotón látszott, hogy épp próbálta volna hátulról húzni egy csaj... neki fel se tűnt... :D), szóval nekem nincs miért aggódnom.
De szerintem, ha amúgy rendben van a kapcsolatotok, akkor neked sincs miért parázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!